Με Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές που ρίχτηκαν άμεσα στην δουλειά από την Δευτέρα το απόγευμα, ξεκίνησε η προετοιμασία της Επισκοπής 2010.

Η ομάδα της 2010 που θα αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου, φιλοδοξεί να βγάλει την ίδια ενέργεια, την ίδια φιλοσοφία με την σεζόν που πέρασε οπου κατέκτησε την 4η θέση στην Β’ ΕΠΣΡ και ανέβηκε κατηγορία.
Στην πρώτη προπόνηση οι 19 παίκτες δούλεψαν σε γκρουπ με ασκήσεις αντοχής αλλά και με μπάλα, το παρόν έδωσαν και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Δημήτρης Κλειδής, Σωτήρης Μαργαρώνης και Μιλέν Νάσκοβ), ενώ ανάμεσά τους βρίσκονταν και επτά νεαροί ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής του συλλόγους. Αυτοί ήταν οι, Αχιλλέας Τσάλαγγας, Σήφης Τραϊτοράκης, Παναγιώτης Ποθουλάκης (2005), Γιάννης Καραταράκης (2004), Άντριαν Πεκίνι, Μιχάλης Φραγκιαδάκης και Μιχάλης Μπουντουράκης (2005).

Γ. Καραγιάννης: «Πιστεύουμε σε σας»
Στην πρώτη της ομάδας βέβαια, το παρόν έδωσε τόσο ο πρόεδρος της Επισκοπής κ. Μιχάλης Νικολιδάκης όσο και ο πρόεδρος της Επισκοπής 2010, κ. Γιώργος Καραγιάννης. Ο κ. Καραγιάννης βρέθηκε δίπλα στα παιδιά και κάνοντας το άνοιγμα στο καλωσόρισμα είπε λακωνικά: «Καλή χρονιά με υγεία. Πιστεύουμε σε σας ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και να πετύχετε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Β. Γασπαράκης: «Έχουμε ταλέντο, θα δουλέψουμε ομαδικά»
Επίσης στα πρώτα του λόγια, ο Βαγγέλης Γασπαράκης τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές: «Σας καλωσορίζω στην ομάδα μας και σας εύχομαι υγεία. Βρισκόμαστε όλοι εδώ για να κάνουμε το πιο σημαντικό πράγμα από τα δεύτερα πιο σημαντικά στη ζωή. Την ενασχόληση με αυτό που αγαπούμε, το ποδόσφαιρο.
Από φέτος θα αγωνιζόμαστε στην Α’ κατηγορία (σ.σ. η Επισκοπή 2010 έκανε χρήση του δικαιώματος να ανέλθει στην παραπάνω κατηγορία από τη στιγμή που, η πρωταθλήτρια ομάδα του Φοίνικα δεν πήρε την άνοδο). Θεωρούμε ότι αυτή η κατηγορία είναι πιο δυνατή και έχει περισσότερη ποιότητα. Εμάς δεν μας λείπει το ταλέντο. Κάθε άλλο μάλιστα. Για όλα τα υπόλοιπα στοιχεία στα οποία μπορεί να υστερούμε, πιστεύω ότι θα τα διορθώσουμε μέσα από την καθημερινή δουλειά με κυρίαρχο πνεύμα μας την ομαδικότητα».

Γ. Γιοκαριδάκης: «Είμαστε εδώ για σας»
Ο κ. Γιοκαριδάκης από την πλευρά του τόνισε: «Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι. Εμείς είμαστε εδώ αποκλειστικά για ‘σας, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα δουλέψουμε»

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM