Το Ρέθυμνο Cretan Kings σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Ως επίσημος ομιλητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «ΜBA in Sports Management» του Panathinaikos BC και του IST College φιλοξενήθηκε ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Βαλάντης Χόμπης, τον περασμένο Μάρτιο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές να εργαστούν ως στελέχη στον κλάδο του αθλητισμού, μέσω του μεταπτυχιακού Ακαδημαϊκού προγράμματος που έχει δημιουργήσει, σε συνεργασία με το IST College. Προ… κορωνοϊού και συγκεκριμένα τον Μάρτιο, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Βαλάντης Χόμπης,  έλαβε πρόσκληση για να συμμετάσχει ως ομιλητής και την οποία αποδέχθηκε. Εκεί, είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους φοιτητές τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στα ζητήματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στον αθλητισμό. Το workshop διήρκησε 3 ώρες, παρουσιάζοντας και αναλύοντας τον τρόπο λειτουργίας του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist» και των καινοτόμων δράσεων του, το οποίο συμπλήρωσε φέτος 8 χρόνια εθελοντισμού, δημιουργίας και προσφοράς, αφήνοντας το στίγμα του στην κοινωνία του Ρεθύμνου.

Από τη μεριά της η Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για αυτήν την πρωτοποριακή πρωτοβουλία, σημειώνοντας: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ευκαιρία που δίνει σε όσους επιθυμούν να εργαστούν ως στελέχη στον κλάδο του αθλητισμού, προσφέροντας όλα τα απαραίτητα εφόδια».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *