Με 2 μετάλλια στις αποσκευές επέστρεψε ο ΑΣ Διηνέκης από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing (videos)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing στο κλειστό γυμναστήριο στην Κάνηθο Χαλκίδας, το οποίο πραγματοποιήθηκε 9 ως 12 Δεκεμβρίου με πάνω από 2300 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Το πρωτάθλημα  περιλαμβάνει αγώνες, low kick, k1 rules, full contact, light contact, kick light, point fighting.

Οι 6 Ρεθυμνιώτες αθλητές και αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου «Διηνέκης» κατάφεραν να κατακτήσουν δυο ασημένια μετάλλια με τους, Στέλιο Τζωρτζινάκη και Σοφοκλή  Μπίτσιο. Στην κατηγορία των Ανδρών (Low Kick), Τζωρτζινάκης είχε τον πρώτο του αγώνα με νοκ αουτ στο πρώτο γύρο, και την δεύτερη μέρα των αγώνων ο αντίπαλος του με αντικανονική ενέργεια τραυμάτισε τον Ρεθυμνιώτη πρωταθλητή, που με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή με τον γιατρό, προτίμησαν να μην συνεχίσουν στην διοργάνωση ανανεώνοντας το ραντεβού στο επόμενο πρωτάθλημα του 2022. O Τζωρτσινάκης με  αυτήν την εμφάνιση αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι αθλητής παγκόσμιας κλάσης φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Στους Εφήβους Β’ (Low Kick), ο Σοφοκλής Μπίτσιος μετά από εκπληκτικό αγώνα κατέκτησε την 2η θεση.

Όπως μας δήλωσε ο προπονητής Νίκος Σαμψών, «εκτός από τον τραυματισμό του Τζωρτζινάκη και μια Άδικη απόφαση των κριτών για την Θεοπίστη Καπαρού που της στέρησε μια υψηλότερη θεση, είμαι πολύ ικανοποιημένος για την επίδοση των αθλητών μας, μιας και αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία ηλικιακά αλλά και κιλών, σε ένα πρωτάθλημα που συμμετείχαν 2.300 αθλητές από όλη την Ελλάδα και το Ρέθυμνο εκπροσώπησε ο σύλλογο μας με άριστη τεχνική κατάρτιση. Με αυτή την μεγάλη διοργάνωση, το πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing της ΠΟΚ, κλείνει την αγωνιστική μας χρονιά. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό.
Συνεχίζουμε και τα καλύτερα έρχονται!

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Αναλυτικά στους αγώνες θα πάρουν μέρος:
Κατηγορία Παγκορασίδων 47κ.
6η Θεοπίστη Καπαρού (Low Kick)

Κατηγορία Γυναικών
4η Μαργαρίτα Βρακα (Κick Light)

Κατηγορία Παίδων 70κ.
6ος Μανόλης Φλουρής (Low Kick)
7ος Αλέξιος Δημητρόπουλος (Low Kick)

Κατηγορία Εφήβων Β’ 81κ.
2ος Σοφοκλής Μπίτσιος (Low Kick)

Κατηγορία Ανδρών Α’
2ος Στέλιος Τζωρτζινάκης (Low Kick)

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *