30 Απριλίου 2024

Σουμπασάκης: «Μόνο για τους τρεις βαθμούς…»

Αποφασιστικός εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σουμπασάκης στις δηλώσεις του, ενόψει του Κυριακάτικου (15.00) αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά στο ΔΑΚ Γάλλου, για την 6η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο αρχηγός της Επισκοπής δίνει το σύνθημα για το πρώτο εντός έδρας τρίποντο της ομάδας, στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της ενόψει της συνέχειας. «Θέλουμε τους τρεις βαθμούς πολύ απλά γιατί είναι ένα ματς πρωταθλήματος εντός έδρας. Γι’ αυτό πάμε άλλωστε και στο γήπεδο αυτό. Θεωρούμε πως, επειδή είμαστε καλή ομάδα θα μπορέσουμε να ξεδιπλώσουμε πιο εύκολα τις αρετές μας.

Σεβόμαστε τον Ατρόμητο και ξέρουμε ότι θα βρούμε σθεναρή αντίσταση όμως, εμείς εφόσον θέλουμε να κοιτάζουμε ψηλά, είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε τη νίκη».

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα με τον Εθνικό την ψυχολογία της ομάδας, ο 30χρονος αμυντικός απάντησε: «Την επηρέασε στο να πάρουμε αυτή την απόφαση (βασικά η διοίκηση) και να αποδείξουμε ότι στο «Παύλος Βαρδινογιάννης» μπορούμε καλύτερα. Ψυχολογικά θεωρώ ότι δεν μας επηρέασε καθόλου. Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά με τον Εθνικό και το αποτέλεσμα μας αδικεί βάσει εικόνας και ευκαιριών.

Αυτό είναι ένα διαφορετικό ματς και έτσι πρέπει να το δούμε.

Ελπίζω να έρθει κόσμος να μας δει και να πάρουμε δύναμη από αυτόν γιατί, πραγματικά κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, τόσο εμείς οι παίκτες όσο και το προπονητικό τιμ με τη διοίκηση».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *