30 Απριλίου 2024

Βόμβα… με Πίσπα η Επισκοπή!

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής που θα ενισχύσει σημαντικά την γραμμή κρούσης της ομάδας είναι η Επισκοπή.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Από το βράδυ της Δευτέρας βρίσκεται στο Ρέθυμνο ο Σωτήρης Πίσπας, ο οποίος μάλιστα προπονήθηκε για πρώτη φορά σήμερα το πρωί υπό τις οδηγίες του Γιάσμινκο Βέλιτς. Ο 21χρονος ταλαντούχος επιθετικός αποτελεί την επιλογή του Βόσνιου τεχνικού για να πλαισιώσει τους Γκιόκα, Τσιριγώτη στην επιθετική γραμμή της Επισκοπής και αφού τα βρήκε με την διοίκηση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, απομένει μόνο το τυπικό μέρος της επίσημης ανακοίνωσης.

Ο Πίσπας την προηγούμενη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Football League (νυν Super League2) με την φανέλα του ΝΠΣ Βόλος κερδίζοντας την άνοδο στην Super League1, έχοντας ο ίδιος 18 συμμετοχές και 3 γκολ. Όμως ο 21χρόνος (γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου 1988) επιθετικός έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από την πολυετή θητεία του στον Παναθηναϊκό, όντας 2 χρόνια επαγγελματίας, έχοντας με το τριφύλλι 14 συμμετοχές και 1 γκολ. Με τον Παναθηναϊκό έχει 9 συμμετοχές στην Super League1 και 5 με 1 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας. Από το καλοκαίρι του 2008 ως και το 2016 άνηκε στις ομάδες Κ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αφού είχε ξεκινήσει από τις Ακαδημίες των Αγίων Αναργύρων και εν συνεχεία του Φοίβου Βάρης ως τα 10 του χρόνια. Το καλοκαίρι του 2008. Ο Πίσπας πέρασε τα δοκιμαστικά για την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, όπου τον τσέκαραν μεταξύ άλλων οι Κόβης (διευθυντής τότε της ακαδημίας), Ταράσης, Μαραγκός και Βονόρτας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *