2 Φεβρουαρίου 2023

H Κοπή πίτας του Σκακιστικού Ομίλου Ρεθύμνου

Μικροί σκακιστές Σκακιστικού Ομίλου Ρεθύμνου, οι γονείς τους, φίλοι αλλά και παίχτες της ομάδας έδωσαν το παρόν στην κοπή της πίτας .

Τα μέλη του Δ.Σ. του ομίλου που είχαν την ευθύνη της οργάνωσης: Πελαντάκης Γιώργος, Λαμπρινού Κατερίνα, Φουρναράκης Γιώργος, Βαταντζή Ελευθερία και ο προπονητής Λαμπούδης Λουκάς είχαν φροντίσει για όλα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη, Αιδεσιμότατος Δερμιτζάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Κα. Μ. Λιονή, ο Δήμαρχος κ. Γ. Μαρινάκης και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου.
Ο πρόεδρος του ομίλου κ. Γιώργος Πελαντάκης στο καλωσόρισμα του, αναφέρθηκε στη γεμάτη αγωνιστική χρονιά που πέρασε, Παγκρήτιο σχολικό πρωτάθλημα, Πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών, το πετυχημένο Ρεθεμνιώτικο σχολικό πρωτάθλημα και ευχήθηκε τη νέα χρονιά που ο Ρεθυμνιώτικος όμιλος γιορτάζει 40 χρόνια παρουσίας στο και ευχήθηκε, «να του παραχωρηθεί κάποιος χώρος για χρήση, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει, να αναπτυχθεί και να δώσει στα παιδιά του Ρεθύμνου, όσα το σκάκι μπορεί να προσφέρει. Είναι θεωρούμε χρέος της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου τόσο προς τον όμιλο όσο προς τη νέα γενιά του Ρεθύμνου.» Τέλος ευχαρίστησε τους επίσημους για τη διαρκή παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις του ομίλου αλλά και την ηθική και υλική βοήθεια τους στις οργανωτικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και που καθιστούν το Ρέθυμνο κέντρο Παγκρήτιου και Πανελλήνιου σκακιστικού ενδιαφέροντος.

Τυχερή της Βασιλόπιτας που κέρδισε το φλουρί ήταν η μικρή αδελφή του επίσης μικρού αθλητή Κουρμουλάκη Βαρδή.

Ο Πρόεδρος του ομίλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της περασμένης χρονιάς: Την Περιφέρεια Κρήτης, την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου, τον Δήμο Ρεθύμνου, τη ναυτιλιακή εταιρία Anek Lines & Blue Star Ferries, το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου, Σχολές Grant, τις επιχειρήσεις: Βιβλιοπωλείο Αυτογνωσία, Italian Job, Swan, Living Room, Othonas, Iakovos Travel και τέλος τα καταστήματα της πόλης που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο της εκδήλωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα στις απονομές βραβεύθηκαν:

Ατομικά Νεανικά Κάτω των 8 (Αγόρια):
1ος Γάσπαρης Δημήτρης – Θαδδαίος
2ος Κουρμουλάκης Βαρδής
3ος Τζανουδάκης Γιώργος

Ατομικά Νεανικά Κάτω των 8 (Κορίτσια):
1η Χρυσού Ιωάννα
2η Τσακαλάκη Καλλιόπη
3η Ιωάννου Θεοδώρα

Ατομικά Νεανικά Κάτω των 10 (Μικτό):
1ος Τζανάκης Μάνος
2ος Διαδασκάλου Αντώνης
3η Δασκαλάκη Ευαγγελία

Ατομικά Νεανικά Κάτω των 12:
1ος Δασκαλάκης Μανώλης
2ος Δεβεράκης Γιώργος
3ος Φουρναράκης Μανώλης

1η Γουμενάκη Εύα
2η Τριπολιτάκη Ειρήνη

Ατομικά Νεανικά Κάτω των 14 (Μικτό):
1ος Φραϊδάκης Μανώλης
2ος Καβούνης Γιώργος
3η Αλεξαντωνάκη Άννα

Εσωτερικό Πρωτάθλημα 2018:
Κατηγορία Α
1ος Φραϊδάκης Μανώλης
2ος Καβούνης Γιώργος
3η Χρυσού Ιωάννα
3η Αλεξαντωνάκη Άννα
3ος Δεβεράκης Γιώργος

Κατηγορία Β
1ος Κουρμουλάκης Βαρδής
2ος Τζανουδάκης Γιώργος
3ος Κοτσυφάκης Νίκος

Στα Παγκρήτια πρωταθλήματα συνεχίζουν οι σκακιστές: Γάσπαρης Δημήτρης – Θαδδαίος, Κουρμουλάκης Βαρδής, Χρυσού Ιωάννα, Τσακαλάκη Καλλιόπη, Τζανάκης Μάνος, Διαδασκάλου Αντώνης, Δασκαλάκης Μανώλης, Φραϊδάκης Μανώλης, Αλεξαντωνάκη Άννα, Πελαντάκης Μιχάλης και Κουκουράκη Χρυσή.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *