2 Απριλίου 2023

H κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΔΥΡ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του συλλόγου μας ΣΔΥΡ την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.
Στην εκδήλωση, την οποία συνόδευσαν πλούσιο κέρασμα και διανομή δώρων, τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες μέλη και φίλοι του ΣΔΥΡ αλλά και πρόσωπα της Δημόσιας Διοίκησης όπως ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη του ΣΔΥΡ οι κύριοι Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος, Κωνσταντίνος Ακουμιανάκης, Χρήστος Λιονής, Δημήτριος Πελαντάκης, Γεώργιος Σηφακάκης και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

  • sdyr_kopi_pitas
  • sdyr_kopi_pitas_vravefsis
  • sdyr_kopi_pitas2
  • sdyr_kopi_pitas3
Επιπλέον τιμήθηκαν:
Ο Πρόεδρος του ΣΔΥΡ Δημήτρης Λαχνιδάκης για τον τερματισμό του στο Σπάρταθλον 2022.
Οι Σπύρος Σηφακάκης, Γιάννης Δινιακός, Βαγγέλης Κοκολάκης, Σήφης Σηφακάκης, Ρούλα Περβολιανάκη, Γιώργος Γαλάνης, Μανώλης Πευκιανάκης, Χρήστος Κοκκινάκης, Καλλιόπη Στάλα, Γεώργιος Ρουσσάκης, Σταματία Πετράκη-Πενθερουδάκη, Άννα Πενθερουδάκη και Γιάννης Κονταράκης για τον πρώτο τερματισμό τους σε μαραθώνιο κατά τα έτη 2021 και 2022.
Οι Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος, Χρήστος Κοκκινάκης, Βαγγέλης Κοκολάκης, Βασιλική Λαναρίδου, Γεώργιος Σαγιάς και Στέλιος Λαμπρινός για την εθελοντική τους προσφορά το έτος 2022.
Της εκδήλωσης προηγήθηκε χαλαρό επετειακό τρέξιμο των δρομέων του συλλόγου εντός του Δημοτικού Κήπου και στο ευρύτερο παραλιακό μέτωπο της πόλης.
Στις σημαντικές στιγμές της εκδήλωσης καταγράφηκε και η παρουσίαση της νέας επίσημης δρομικής φανέλας του ΣΔΥΡ για το έτος 2023.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *