7 Δεκεμβρίου 2023

Mε στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος ήρθε η «Ακαδημίας Τένις Ρεθύμνου»

Το άθλημα της αντισφαίρισης έχει εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης στην πόλη μας, ενώ πλέον η πόλη μας θα φιλοξενεί ακόμα μία ομάδα τένις, με την ονομασία «Ακαδημία Τένις Ρεθύμνου»

Η νεοσύστατη ομάδα έχει ξεκινήσει δυναμικά τη δράση της, με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και τη σωστή εκμάθηση, με προπονητή τον Μανόλη Τσαγλιώτη. Μάλιστα, απασχολεί περίπου 160 παιδιά από το Ρέθυμνο, συνεργαζόμενη με τα καλοκαιρινά τμήματα του 9ου και του 14ου Δημοτικού Σχολείου.
Σε ανακοίνωση της η ΑΤ Ρεθύμνου αναφέρει: «Δυναμικά ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην πόλη μας η νεοσύστατη ομάδα αντισφαίρισης «Ακαδημία Τένις Ρεθύμνου», με δράσεις που αποσκοπούν στην ανάπτυξη του αγωνιστικού τένις και την σωστή εκμάθηση του αθλήματος σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Facebook στο Instagram και στο YouTube

Ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργία της και υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου επί σειρά ετών προπονητή Μανόλη Τσαγλιώτη, 160 μικροί αθλητές και πιθανοί μελλοντικοί πρωταθλητές, μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος, με προγράμματα εκμάθησης που υλοποιούνται σε συνεργασία με τα καλοκαιρινά τμήματα του 9ου και 14ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, με τα παιδιά να επιδεικνύουν ιδιαίτερο ζήλο και αφοσίωση σε κάθε μάθημα.

Η εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων και η μακρόχρονη εμπειρία εγγυώνται την επιτυχία σε όλα τα βήματα εκμάθησης του αθλήματος λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες ανάπτυξης μικρών και μεγάλων αθλητών.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το ωραίο αυτό εγχείρημα που αποσκοπεί στο να δώσει νέα πνοή στο άθλημα του τένις στην πόλη μας και όχι μόνο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στα τηλέφωνα 28310 55643 & 6932787524».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *