26 Απριλίου 2024

Εξαιρετική παρουσία από τους Ρεθυμνιώτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MTB

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Cross Country XCO έγινε από 21 έως 23 Ιουλίου στη Ναύπακτο με την συμμετοχή περισσότερων από 200 αθλητών σε όλες την κατηγορίες. Διεξήχθησαν τα αγωνίσματα του Cross Country XCO (Αντοχής) και Team Relay (Σκυταλοδρομία), ενώ για πρώτη φορά θα έγινε και το Eliminator mtb, το οποίο θα διεξήχθη για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών και άνω των 17 ετών, αθλητών και αθλητριών.
Ο ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου συμμετείχε με 8 αθλητές/τριες που είχαν πολύ καλή παρουσία στους αγώνες. Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο 2ος Βαλκανιονίκης Γιάννης Δαβαρίας που κατέλαβε και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα την 2η θέση στην κατηγορία των Παίδων, με τους Άγγελο Καραβιώτη και Μανόλη Μανιουδάκη στην ίδια κατηγορία καταλαμβάνουν την 44η και 55η θέση αντίστοιχα.
Στις Νεανίδες η Ελένη Κουτζόγλου είχε εξαιρετική παρουσία κατακτώντας την 5η θέση στην Ελλάδα, ενώ στους Εφήβους 6ος τερμάτισε ο Γιώργος Τσικιντίκος, 12ος ο αδελφός τους Κώστας, στην 15η θέση ο Παναγιώτης Χιώτης και 25ος ο Χρήστος Χρονάκης. Η παρουσία των αθλητών του Ρεθυμνιώτικο συλλόγου άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του «Άτλα» Στέφανο Λυραντωνάκη.

Τα αποτελέσματα των Ρεθεμνιωτών αθλητών:

Παίδες:
2ος Γιάννης Δαβαρίας
44ος Άγγελος Καραβιώτης
55ος Μανόλης Μανιουδάκης

Νεανίδες:
5η Ελένη Κουτζόγλου

Έφηβοι:

6ος Γιώργος Τσικιντίκος
12ος Κώστας Τσικιντίκος
15ος Παναγιώτης Χιώτης

25ος Χρήστος Χρονάκης

 

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *