Επιστροφή στις νίκες με καλή εμφάνιση για την Επισκοπή (3-1)

Με εξαιρετική εμφάνιση και όντας κυρίαρχη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, η Επισκοπή επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες. Η Ρεθμνιώτικη ομάδα επιβλήθηκε με 3-1 του Κερατσινίου, υποχρεώνοντας το στην 3η του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας τρία γκολ, ένα λιγότερο από όσα είχε δεχθεί στα 8 πρώτα παιχνίδια της, όντας μία από τις καλύτερες επιδόσεις ανασταλτικά μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη προσπέρασε το Κερατσίνι στον βαθμολογικό πίνακα και έπιασε στην 3η θέση τον Γιούχτα με 15 βαθμούς. Στα κέρδη για τους γηπεδούχους η χρησιμοποίηση και η θετική παρουσία δύο νεαρών Ρεθυμνιωτών ποδοσφαιριστών των Δημήτρη Μανωλακάκη και Νίκου Καλογεράκη. Η Επισκοπή είχε υπομονή να διασπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων (ο Λαϊβεράς ξεκίνησε με 5-4-1 και στο 15’ γύρισε σε 4-1-4-1) και σημαντικό ρόλο σε αυτή έπαιξε και η μετατόπιση του Σουμπασάκη μετά το 20′ πίσω από τον Κατσικοκέρη, με τον αρχηγό να κερδίζει το φάουλ που άνοιξε το σκορ. Αυτό έγινε χάρη στην επιτυχημένη κομπίνα στα φάουλ, με το πάτημα της μπάλας από τον Σουμπασάκη και τον «κεραυνό» του Γεωργούλη στο 37’. Ο γόρδιος δεσμός είχε λυθεί για την Επισκοπή και τα πάντα έγιναν πιο εύκολα στο ξεκίνημα της επανάληψης, όπου στα 50’’ από την σέντρα ο Σήφης Σωπασής πέτυχε το 2-0. Στη συνέχεια το Κερατσίνι πήγε να πιέσει χωρίς επιτυχία, παρά το 4-4-2 του Λαϊβερά, με την Επισκοπή να βρίσκει χώρους και με το φρεσκάρισμα του Στεφανίδη από τον πάγκο, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Στα πολύ σημαντικά του αγώνα, πως η Επισκοπή δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση στο παιχνίδι με το Κερατσίνι να έχει ένα και μοναδικό μακρινό σουτ του Γκούνζου, ενώ πήγε να μπει στο ματς στο 70’ σε μια ανύποπτη φάση όπου κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ρούσση. Όμως η «απάντηση» της Επισκοπής ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό ο Πήλιος πέτυχε το 3-1, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Η Επισκοπή ζήτησε σε 3 περιπτώσεις πέναλτι από τον Μανδαλενάκη, έχοντας σίγουρα δίκιο στην φάση του 83’ στην ανατροπή του Κατσικοκέρη, δύσκολη φάση είναι αυτή του Σουμπασάκη στο 45’, όπως και αυτή του Πήλιου στο 39’.

Φάσεις και γκολ
9’ σουτ του Σωπασή από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα φύγει άουτ.

19’ σέντρα Σερβιλάκη, ο Κατσικοκέρης «σπάει» την μπάλα στον Σουμπασάκη, αλλά αυτός σουτάρει άουτ.

20’ σουτ του Πήλιου από τα όρια της περιοχής, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

29’ ο Σερβιλάκης κόβει την μπάλα στον Κατσικοκέρη

34’ μόλις το πρώτο σουτ για το Κερατσίνι, με τον Γκούντζου από μακριά να σουτάρει ψηλά άουτ.

37’ ο Σουμπασάκης πατάει στον Γεωργούλη σε φάουλ που έχει κερδίσει η Επισκοπή 5 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ νικά τον Κούμπουλα για το 1-0.

39’ η Επισκοπή ζητάει πέναλτι σε πτώση του Πήλιου, αλλά ο κ. Μανδαλενάκης λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

45’ η Επισκοπή ζητάει δεύτερο πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Σουυμπασάκη, αλλά και πάλι ο κ. Μανδαλενάκης λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

46’ όμορφη ενέργεια από δεξιά και σέντρα του Πήλιου, η μπάλα φτάνει στο σημείο του πέναλτι και με δυνατό σουτ, ο Σωπασής πετυχαίνει το 2-0.

50’ ο Σουμπασάκης εκτελεί με πάσα το κόρνερ, αλλά το σουτ του επερχόμενου Σερβιλάκη, φεύγει ελάχιστα άουτ.

58’ μετά από όμορφο συνδυασμό η μπάλα θα φτάσει στον Κατσικοκέρη από κοντά, ο οποίος θα πιάσει χλιαρό πλασέ για να μπλοκάρει ο Κούμπουλα.

64’ σουτ του Πήλιουυ μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό και θα καταλήξει κόρνερ.

66’ ωραίο 1-2 Σουμπασάκη-Κατσικοκέρη μέσα στην περιοχή, αλλά το «κόψιμο» του πρώτου πέρασε ανεκμετάλλευτο.

70’ το Κερατσίνι κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Ρούσση, με τον Κομνηνό να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα μειώνοντας σε 2-1.

71’ γύρισμα του Σουμπασάκη, ο Μύρκος κάνει κακή εκτίμηση και ο επερχόμενος Πήλιος με σουτ, «γράφει» το 3-1.

73’ αντεπίθεση του Κερατσινίου, αλλά θα καθυστερήσει ο Σιάνος, με το Νικηφόρο να βγαίνει έγκαιρα και να μπλοκάρει.

77’ σουτ του Κατσικοκέρη έξω από την περιοχή, θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα διώξει ο Κούμπουλα.

79’ δυνατό σουτ του Πήλιου μέσα από την περιοχή, θα διώξει με τις γροθιές ο Κούμπουλα.

83’ η Επισκοπή δίκαια φωνάζει για ανατροπή του Κατσικοκέρη από τον Βαττή, αλλά ο Μανδαλενάκης και πάλι δείχνει «παίζεται».

89’ σουτ του Τζόρνταν από τα όρια της περιοχής, θα μπλοκάρει ο Κούμπουλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανδαλενάκης, Ελευθεράκης, Σφακιανάκης (Ηρακλείου).
ΤΑ ΓΚΟΛ: 37’ (Σ) Γεωργούλης, 46’ (Σ) Σωπασής, 71’ (Σ) Πήλιος – 70’ πεν. Κομνηνός
ΑΣΙΣΤ: 37’, 71’ Σουμπασάκης, 46’ Πήλιος
ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 70’ Ρούσσης.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 21’ Νάκας, 41’ Ρούσσης, 45’ Σωπασής – 32’ Στρύγκας, 36’ Αγγελάκης, 67’ Κομνηνός

ΕΠΙΣΚΟΠΗ  (Μάρκος Στεφανίδης): Νικηφόρος, Νάκας, Σερβιλάκης (71’ Τζόρνταν), Ρούσσης, Σέχου, Πήλιος, Σουμπασάκης (84’ Καλογεράκης), Σαββίδης (68’ Δ. Μανωλακάκης), Κατσικοκέρης, Γεωργούλης, Σωπασής (64’ Κεσίδης).
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Κούμπουλα, Γιαταγανάκης, Αγγελάκης (46’ Μιχάλας), Μεγαλοοικονόμουυ, Βατττής, Γκούνζου (57’ Παναγιωτόπουλος), Κομνηνός, Ροκάκης (63’ Σφυρογιαννάκης), Στρύγκας (57’ Σιάνος), Μύρκος, Σιγάλας.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής (Εδώ)

Η Βαθμολογία της Γ’ Εθνικής (Εδώ)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *