Πρωταθλητές Κρήτης τα αγόρια του ΓΕΛ Περάματος

Το Γενικό Λύκειο Περάματος κατέκτησε τον τίτλο στο ποδόσφαιρο αγοριών στην Κρήτη με μεγάλη ανατροπή σήμερα το μεσημέρι και θα εκπροσωπήσουν το νησί στην επόμενη φάση του θεσμού, επικρατώντας με 3-2 του 10ου ΓΕΛ Ηρακλείου. Μετά την μεγάλη επιτυχία των κοριτσιών του Περάματος πέρυσι, φετο πήραν σειρά τα αγόρια.

Στο παιχνίδι, στο 25’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον ο Χαινάκη, για να ισοφαρίσουν σε 1-1 οι Ρεθυμνιώτες, με σκόρερ τον Παπαγιαννάκης. Στο δεύτερο μέρος (56’) ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Ηρακλειώτικης ομάδας, ενώ παράλληλα απέβαλε τον παίκτη. Ο Παπαγιαννάκης ανέλαβε την εκτέλεση για να κάνει το 1-2. Οι Ρεθυμνιώτες στο 67’ «τέλειωσαν» το ματς, μετά από ωραία ενέργεια του Κουγιουμουτζής, ο οποίος έκανε το 1-3. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-3 στο 70’, με τον Πλαιτάκη, να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχο πέναλτι. Η ομάδα του Περάματος είχε δυο δοκάρια με τον Παπαγιαννάκη και ένα αυτοδοκάρι σε προσπάθεια αντιπάλου να απομακρύνει από την άμυνα του.

ΓΕΛ Περάματος (Μ. Μπρόκου): Βάμβουκας, Νταής Δ., Μουσκάι (65′ Σωπασής Σ.), Κωστάκης Ζ., Μπιρίκος, Κουγιουμουτζής, Δρίτσας, Στεφανάκης Γ., Χατζάι, Παπαγιαννάκης, Μπροτζάκης (50΄ Στεφανάκης Ν.)

1 Σχόλιο

  1. Georgios Papagiannakhs

    Μπραβο στα παιδια της ΓΕΛ Περαματος κέρδισαν την 10η ΓΕΛ Ηρακλείου.Τους εύχομαι καλη συνέχεια……..

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *