Ενίσχυση με Κρασονικολάκη στον Ψηλορείτη

Σημαντική ενίσχυση για τον Ψηλορείτη στην μεσαία και την ανασταλτική του γραμμή με την προσθήκη του Στέλιου Κρασονικολάκη, να ανακοινώνεται από την διοίκηση της Αμαριώτικης ομάδας, η οποία επίσης έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καραβιώτη.

Ο 28χρόνος αμυντικός μέσος επιστρέφει στον Φουρφουρά, όπου είχε φορέσει την φανέλα του Ψηλορείτη την διετία 2012-14, κατακτώντας τον τίτλο Α’ ΕΠΣΡ. Την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στον ΟΦ Αρμένων, όπου είχε αγωνιστεί ξανά τη διετία 2014-16. Ακόμη έχει αγωνιστεί στην Ακαδημία του Εργοτέλη, στον Ραύκο (2007-2009), στην Ασή Γωνιά (2009-10) και το Αρκάδι Αγγελιανών (2010-11).

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Ψηλορείτη για την απόκτηση του Κρασονικολάκη και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καραβιώτη.

«O Α.Ο. Ψηλορείτης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με τον Γιάννη Καραβιώτη, ως άμεσο συνεργάτη του προπονητή μας Λυκούργου Τζαγκαράκη  καθώς και ως  ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας.

Επίσης ανακοινώνουμε την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού μέσου Στέλιου Κρασονικολάκη ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας.

Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *