Λύση συνεργασία Βαβουράκη με Σπήλι και πάει Σοχώρα

Την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Βαβουράκη, ανακοίνωσε η ομάδα του Σπηλίου, αφήνοντας αιχμές για μέλος του οικογενειακού του κύκλου, αλλά και για την νέα του ομάδα, χωρίς βέβαια να αναφέρει στην ανακοίνωση το όνομα της. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Rethymnosports.gr  ο Βαβουράκης θα συνεχίσει την καριέρα τους στον Αστέρα Ρεθύμνου.

Ανακοίνωση ΑΟ Σπηλίου:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Σπηλίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Βαβουράκη Γιώργο. Ο Γιώργος θα αποτελεί πάντα δικό μας παιδί και αγαπημένο μας μέλος!
Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για μέλος του οικογενειακού του κύκλου, που συκοφαντεί συνεχώς την ομάδα, τη διοίκηση και τον προπονητή μας, με ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες. Δε θέλαμε να μας αναγνωρίσει όσα κάναμε για τον Γιώργο και όσα προσπαθήσαμε να του προσφέρουμε, αλλά θα επιθυμούσαμε τουλάχιστον να μην διαδίδει αυτά τα ψεύδη παντού!
Ευχόμαστε στο Γιώργο τα καλύτερα στην προσωπική του ζωή και οι πόρτες της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτές για εκείνον!
Επίσης ευχόμαστε στη νέα του ομάδα να πετύχει όλους της τους στόχους, που τόσο σημαντικοί είναι, ώστε να αθετήσουν την υπόσχεση που έδωσαν στην Πρόεδρό μας, να εκμεταλλευτούν την αδύναμη στιγμή του Γιώργου και της ομάδας μας και να χαλάσουν φιλίες χρόνων με τη συμπεριφορά τους.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *