26 Απριλίου 2024

Μπουλιός: «Σας ευχαριστώ όλους για το όμορφο ταξίδι…»

Χώρια θα πορευτούν ΑΕ Μυλοποτάμου και Ηλίας Μπουλιός τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά αφού τελικά δεν επήλθε συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο έμπειρος τεχνικός συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να έρθει η κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΡ για την ΑΕΜ, η διοίκηση της ομάδας είχε την πρόθεση να του δώσει τα κλειδιά της ομάδας και στην Γ’ Εθνική, αλλά προσωπικοί λόγοι τον οδήγησαν στην αποχώρηση. Για όλα αυτά μίλησε ο Ηλίας Μπουλιός με δήλωση του στο Rethymnosports.gr, ευχαριστώντας την διοίκηση, τον πρόεδρο της ΑΕΜ Μανόλη Κουγιουμουτζή, τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την αυτή την συνεργασία.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΑΕ Μυλοποτάμου και ειδικότερα τον πρόεδρο Μανόλη Κουγιουμουτζή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου μετά από δύο δύσκολες χρονιές, αναθέτοντας μου την τεχνική ηγεσία της ομάδας την περυσινή χρονιά, όπου αναδειχθήκαμε πρωταθλητές. Όπως επίσης τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να οδηγήσω την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να ακολουθήσω και τους εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα σεζόν και ότι θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι, τους Μανόλη Αντωνάκη και Μανόλη Μακρυδάκη, αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές που δουλέψαμε μαζί για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, για την στήριξη τόσο σε μένα, όσο και συνολικά στην ΑΕΜ», τόνισε στην δήλωση του ο Ηλίας Μπουλιός.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *