26 Απριλίου 2024

Σκόρπισε… ελπίδες ο ΟΠΕΡ

Απόλυτα θετικό κρίνεται το πολύ δυνατό “τεστ” του ΟΠΕΡ απέναντι στην ποιοτικότερη ομάδα της Μεσσαράς, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Χθες το βράδυ στο “Μελίνα Μερκούρη” σε ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα όπου παίχθηκαν 4 σετ, κατάφερε να κατακτήσει… τα μισά, βγάζοντας αντίδραση, ενώ μοίρασε… ελπίδες ενόψει της συνέχειας.
Η ομάδα του Γιώργου Μενδρινού αν και απέναντι της είχε μία ομάδα που φέτος θα αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία (Pre League), κατάφερε να μοιράσει χαμόγελα ικανοποίησης από την απόδοση των αθλητριών του. Οι Ρεθυμνιώτισσες ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε πολλά λάθη και να βρεθούν πίσω στα σετ με 0-2 σχετικά εύκολα (14-25, 17-25). Όμως, στη συνέχεια έβγαλαν αντίδραση, δείχνοντας ένα μέρος των ικανοτήτων τους, μειώνοντας αρχικά σε 1-2, ανατρέποντας το εις βάρος τους 12-17 (25-23). Από κει και πέρα, οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα άτυπο τάι μπρέικ, με τις “κυανοκίτρινες” να κυριαρχούν και πάλι για το τελικό 15-13, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς ισόπαλες με 2-2 στα σετ.
ΤΑ ΣΕΤ*: 14-25, 17-25, 25-23, 15-13.
ΟΠΕ Ρεθύμνου (Γιώργος Μενδρινός): Κλεισιάρη, Τσελάνη, Κογεράκη, Σουιτσμέ, Λιαδάκη, Πετρακάκη, Βροντάκη –λ / Μαγκανάρη, Καφίρη, Ποθητού, Μαρτίνη, Μπεμπή, Τουρλίτη, Πίσσα, Αλεξίου.
*Οι δύο ομάδες έπαιξαν 4 σετ συνολικά, καθώς η αναμέτρηση ήταν προπονητικού χαρακτήρα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *