26 Απριλίου 2024

Στο «τιμόνι» του Κεραυνού ο Κοζανίδης

Πλήρη επιβεβαίωση του Rethymnosports.gr που σας είχε ενημερώσει στις 31/5 (δείτε εδώ) για το «μπαμ» που ετοίμαζε η ομάδα της Σοχώρας.

Το νέο πρόσωπο στην οικογένεια του Αστέρα Ρεθύμνου έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό. Οι αριθμοί απλά είναι εκείνοι που τον καθιστούν μια τεράστια προσωπικότητα από την οποία τα παιδιά του Κεραυνού, έχουν να διδαχθούν πολλά από εκείνον. Οι περισσότερες από 600 συμμετοχές που έχει σε όλα τα Εθνικά πρωταθλήματα (ΟΦΗ, ΕΑΡ, Αθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικός Αστέρα, Φωστήρα, Χαλκηδόνα, Ηλυσιακό, Αστέρας Ρεθύμνου, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειος, ΠΑΟ Ρούφ, Επισκοπή, Ερμή Ζωνιανών, Πανθηραϊκό, Άρη Ρεθύμνου), ως ποδοσφαιριστής, συνοδευόμενες από το ήθος του, καθιστούν τον νέο προπονητή των «καναρινιών» Στέλιο Κοζανίδη μια σημαντική παρουσία στον πάγκο τους. Ο 44χρονος τεχνικός την σεζόν 2015-16 ήταν συνεργάτης του Μ. Δεληγιαννάκη στον πάγκο του Άρη Ρεθύμνου, ενώ πέρυσι εργάστηκε στην ομάδα των Μισιρίων ως πρώτος προπονητής.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Ρεθύμνου:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν. Αστέρα Ρεθύμνου, ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή Κοζανίδη Στυλιανό. Η διοίκηση μας με γνώμονα την εμπειρία και το ήθος του, του αναθέτει την τεχνική ηγεσία του νεοφώτιστου στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΡ, Α.Ο.Ν. Κεραυνού Ρεθύμνου και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά του.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *