Συνεπέστατο το Ρέθυμνο Aegean στο «Μελίνα Μερκούρη»

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ρέθυμνο Aegean για τον Κυριακάτικο αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού. Στόχος, όπως με κάθε αντίπαλο, είναι η νίκη αλλά πολλοί γνωρίζουν πως κάτι τέτοιο είναι ιδιαιτέρως δύσκολο.
Μετά την πειστική εμφάνιση κόντρα στον έτερο αιώνιο αντίπαλο, Παναθηναϊκό, έχει βαλθεί να κυνηγήσει μία ακόμα καλύτερη «εικόνα» στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Μάλιστα, στο ΟΑΚΑ παρατάχθηκε χωρίς το «βαρύ πυροβολικό» του, Ρόλαντ Σάφτενααρ, ο οποίος ως γνωστόν θα λείψει για πολλούς μήνες από την αγωνιστική δράση, με τον Αλίχοντζιτς να τον αντικαθιστά κάτω από την ρακέτα, ο oποίος θα είναι ακόμα πιο έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι. Η μέχρι τώρα παρουσία των «κυανόλευκων» «μαρτυρά» την εξαιρετική δουλειά από τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι βλέπουν να συμμετέχουν όλοι παίκτες τους κανονικά στις προπονήσεις.
Παράλληλα, στους αγώνες εντός έδρας, έχει επιδείξει απόλυτη συνέπεια, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι σε Πανιώνιο (75-65) και ΚΑΟΔ (72-66). Μην ξεχνάμε ότι οι «Πειραιώτες» έχουν ήδη μία ήττα (68-67) στο ενεργητικό τους, αυτή με αντίπαλο την Κηφισιά, εκτός έδρας, στην 2η αγωνιστική της Basket League.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 15 Νοεμβρίου
17.00 Τρίκαλα – Πανελευσινιακός (Τρικάλων – Σχινάς, Ψαριανός, Καλδίρης)
17.00 ΚΑΟ Δράμας – Πανιώνιος (Κραχτίδη – Πηλοϊδης, Μητσόπουλος, Μπίκας)
17.00 Κόροιβος – Άρης (ΔΚΓ Ήλιδας – Καρακατσούνης, Μάνος, Ανδρικόπουλος)
17.00 Κολοσσός Ρ. – Νέα Κηφισιά (Βενετόκλειο – Ταβουλαρέας, Γκούμας, Γεωργιάδης)
Κυριακή 16 Νοεμβρίου
15.00 ΑΕΚ – Απόλλων Π. (ΟΑΚΑ – Κορομηλάς, Δεσλής, Παντελίδης)
17.00 Ρέθυμνο Aegean – Ολυμπιακός (Μ. Μερκούρη – Αναστόπουλος, Πουρσανίδης, Διαμαντής)
Δευτέρα 17 Νοεμβρίου
19.00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Πυλαία – Χριστοδούλου, Τζαφλέρης, Τσώνος)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *