Φιλική νίκη (3-0) ο Ερμής Ζωνιανών κατά του Γιούχτα

Φιλική νίκη με 3-0 πανηγύρισε ο Ερμής Ζωνιανών χθες με 3-0 επί του Γιούχτα σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Τυλίσου, με τον Γιώργο Πετράη να βλέπει την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Το φιλικό παιχνίδι ήταν προπονητικού χαρακτήρα, διάρκειας 70 λεπτών (35 λεπτά το κάθε ημίχρονο), με τον Γιώργο Πετράκη να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, αγωνιζόμενος με διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο. Ο νεαρός τεχνικός του Ερμή Ζωνιανών πάντως και στα δύο ημίχρονο παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 3-5-2. Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι δεν είχε στην διάθεση του, τους Δομήνικο Πλουσή, Μύρο Γιαουμάκη που ταλαιπωρούνται από ίωση τις τελευταίες ημέρες, αλλά και τον τραυματία Θάνο Τοπούζη (έτρεξε χθες και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί στο μεθαυριανό φιλικό με τις Μοίρες). Αντιθέτως, σε όλο το α’ ημίχρονο αγωνίστηκε ο υπό δοκιμή Έντι, αγωνιζόμενος στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, έχοντας καλή παρουσία και συμμετοχή στο πρώτο γκολ του Ερμή, αφού ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Πασιαλή για να σκοράρει.

Μόλις στο 6’ λοιπόν, ο Ερμής Ζωνιανών άνοιξε το σκορ με τον Αλέξανδρο Πασιαλή να χρίζεται σκόρερ, μετά από την πάσα του Έντι. Στο 14’ με μια πολύ όμορφη ενέργεια και μονοκόμματο σουτ ο Χρήστος Ρόβας πέτυχε το πρώτο του γκολ – έστω και σε φιλικό παιχνίδι – με την φανέλα του Ερμή Ζωνιανών, πετυχαίνοντας το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 66’ με κοντινό πλασέ του Βαγγέλη Χριστοδούλου μετά από σέντρα του Κοζυράκη.

Οι προπονήσεις στον Ερμή Ζωνιανών συνεχίζονται κανονικά σήμερα και αύριο, ενώ για την Παρασκευή στις 16.00 έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Τυλίσου, όπου θα αντιμετωπίσει τις Μοίρες (ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ). Προπόνηση θα υπάρξει και το Σάββατο το πρωί για τους Ζωνιανούς, οι οποίοι δεν αποκλείεται να έχουν ρεπό την Κυριακή, μιας και ο Ερμής εκτίει το προγραμματισμένο ρεπό του για τον α’ γύρο του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας θα καθυστερήσουν και άλλο, αφού θα πρέπει να περιμένουν ως τις 22 Ιανουαρίου, όπου είναι προγραμματισμένο το εξ’ αναβολής ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Λαδιανός, Ραπτάκης, Χατζηβασίλης, Προβιδάκης, Β. Πλουσής, Φαμπίνιο, Πουλάκης, Έντι (υπό δοκιμή), Ρόβας, Πασιαλής.

Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν ακόμη οι: Ζερβός, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Γεμιστός, Ρουμπάκης, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανωγειανάκης, Σκουτέλης, Χριστοδούλου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *