Άρη Ρεθύμνου: «Πρωταγωνιστές δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές αλλά ο διαιτητής»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Άρη Ρεθύμνου, εκφράζοντας τα παράπονα της για την διαιτησία της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ρεθυμνιακό.

Ανακοίνωση:
«Με αφορμή τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα του Ρεθυμνιακού και την πρώτη ήττα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, σας αναφέρουμε.
Η φιλοσοφία μας δεν θα αλλάξει παρά τις αναποδιές και τρικλοποδιές. Είμαστε η ίδια παρέα 12 χρόνια και προσπαθούμε για το καλό του Ρεθεμνιώτικου ποδοσφαίρου τίμια και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας στην ομάδα και το άθλημα.
Φέτος συμμετέχουμε με δύο ομάδες στα Τοπικά πρωταθλήματα Α και Β κατηγορίας και με 13 ομάδες στα πρωταθλήματα υποδομών. Αγωνιζόμαστε χρόνια καταφέρνοντας να έχουμε φτιάξει ένα γήπεδο στολίδι (όλοι θέλουν να χρησιμοποιούν) που με πολλούς κόπους και προσωπικά έξοδα δημιουργήσαμε.
Δυστυχώς όμως το τοπικό ποδόσφαιρο ακολουθεί την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε μια ένωση ΕΠΣΡ Που με συνεχείς κόντρες και διαμάχες με ένα Αρχιδσιτητή που αντιμετωπίζει έλλειψης ικανών διαιτητών είναι επόμενο να δημιουργούνται διαιτητικά λάθη και πάρα πολλά παράπονα από όλες τις ομάδες.
Στον παραπάνω αγώνα πρωταγωνιστές δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές αλλά ο διαιτητής με τις αποφάσεις του. Όποιος θέλει ας παρακολουθήσει το βίντεο του αγώνα και τα συμπεράσματα δικά του. Κύριοι δεν πτοούμαστε είμαστε μια ομάδα με ιστορία μια παρέα μια οικογένεια και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.
Τελειώνοντας ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σεβασμό στην 95χρονη Ιστορία της ομάδας μας αξιοκρατία ισονομία για ένα πρωτάθλημα που θα είναι πρωταγωνιστές ΜΟΝΟ οι ποδοσφαιριστές.

Υ.Γ. Αδικαιολόγητη δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) από το 65 λεπτό για την ομάδα μας συνέχεια με δέκα ποδοσφαιριστές. Καταλογισμός ανύπαρκτου πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας στο 85 λεπτό με αποτέλεσμα άλλες δυο αποβολές και συνέχεια με οκτώ ποδοσφαιριστές (ποτέ στα χρονικά της ομάδας δεν έχει ξανασυμβεί). Μετά από όλα αυτά και επειδή στο παρελθόν ο συγκεκριμένος διαιτητής μας έχει αδικήσει κατ’ επανάληψη ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μην ορίζεται στους αγώνες της ομάδας μας.

ΑΟ ΑΡΗΣ»

Άρης Ρεθύμνου – Ρεθυμνιακός 1-3 (video)  

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *