Έκανε το back to back η Αστυνομία

Με τους τελικούς αγώνες ολοκληρώθηκε το 12ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 με διοργανωτή για ακόμα άλλη μια χρονιά το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου. Ένα πρωτάθλημα που θα περάσει στην ιστορία σαν το πιο επιτυχημένο λόγο των ελάχιστων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια του. Το μοναδικό αρνητικό των τελικών ήταν η μη συμμετοχή την τελευταία στιγμή της ομάδος του Ξενοδοχείου Adele Beach λόγω μη απαρτίας…. Και έτσι ο μικρός τελικός κρίθηκε στα χαρτιά με 3-0 υπέρ της ομάδος του ΤΕΕ Ρεθύμνου/Μηχανικοί. Ο μεγάλος τελικός όμως ήταν μια αναμέτρηση πολύ υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε δυο πάρα πολύ καλές ομάδες και εξίσου σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Η κανονική διάρκεια του αγώνα μετά από συναρπαστικές φάσεις εκατέρωθεν δεν ανάδειξε νικητή με αποτέλεσμα ο τελικός να κριθεί στα πέναλτι με σκορ 4-2 για την ομάδα της Αστυνομίας έναντι του Εθνικού.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Μικρός Τελικός
Adele beach – ΤΕΕ Ρεθύμνου/Μηχανικοί 0-3 α.α.

Μεγάλος Τελικός
Αστυνομία – Εθνικός  κ.δ. 0-0 (πεν. 4-2)

Αστυνομία: Αλεξάκης Ι. Γαμβρέλας Γ., Εύδογλου Α., Καραπιδάκης Ε., Κουκάκης Μ., Κουκουμπεδάκης Θ., Κυλάφης Φ., Σμπυράκης Μ., Τρουλινός Ε., Φραγκούλης Γ., Καράλης Γ., Λιαδάκης Ν., Βρουλιδάκης Α., Βρουλιδάκης Ε.
Εθνικός: Δατσέρης Ν., Καραδάκης Α., Γκούτζος Ν., Cuchmeruk D.A, Κλάδος Α., Λεκάκης
N., Ξενικάκης Φ., Νικηφόρος Σ., Αλεξάκης Γ., Ρίστα Ε., Σκουλουφιανάκης Ι., Τριποδιανός Α., Τζαγκαράκης Λ., Τσουπάκης Α., Τσουρής Ε.

Στην όμορφη αυτή γιορτή του ποδοσφαίρου και στον θεσμό του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων οι διοργανωτές φρόντισαν έτσι ώστε όλα να είναι όπως πρέπει…. Μετά από ψηφοφορία των ομάδων η ομάδα των Παλαιμάχων ΟΦ Αρμένων ψηφίστηκε ως η ομάδα με την καλύτερη συμπεριφορά σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς επίσης βραβεύτηκε και ο ποδοσφαιριστής της Γεώργιος Π. Νικολακάκης ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης.

Σε όλες τις συμμετέχοντες ομάδες απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής ενώ στις 3 πρώτες μετάλλια και κύπελλο στον πρωταθλητή. Επίσης αναμνηστικούς επαίνους και μετάλλια παρέλαβαν όλοι οι Διαιτητές αλλά και οι Γιατροί της διοργάνωσης. Τις προαναφερόμενες απονομές έκαναν εκ μέρους του Δήμου ο Υπεύθυνος Αθλητισμού Κος Λαχνιδάκης Δημήτριος, ο Υποδιοικητής του 547 ΤΠ Κος Αλεξανδρής Δημήτριος, της συντονιστικής επιτροπής του πρωταθλήματος οι Κοι: Δελήμπασης Κυριάκος, Μανωλακάκης Γεώργιος, Σπυριδάκης Σπυρίδων καθώς και ο εκπρόσωπος του συνδέσμου διαιτητών Κος Δημητρακάκης Κωνσταντίνος. Αμέσως μετά ακολούθησε πλούσιος μπουφές προσφορά των ομάδων δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να δημιουργήσουν μια μεγάλη παρέα-οικογένεια όπως αρμόζει στο θεσμό. Άπαντες έφυγαν χαρούμενοι και ανανέωσαν το ραντεβού για το 13ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 της νέα σεζόν ευχόμενοι να έχουν όλοι υγεία και καλό καλοκαίρι.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *