Έκλεισαν 30 χρόνια καριέρας…

Το πιο δύσκολο “αντίο” κλήθηκε να πει ο Θοδωρής Αγγελιδάκης, αφήνοντας πίσω του σχεδόν μια ολόκληρη ζωή…

Μετά απο 30 χρόνια στα γήπεδα, ο 45χρονος πλέον “Θοδωρής” αποφάσισε να βάλει το τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και πλέον θα βρίσκεται στα γήπεδα από την θέση του προπονητή. Ο αειθαλής ποδοσφαιριστής μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας του στα γήπεδα του Ρεθύμνου, με επιστολή του γνωστοποίησε την δύσκολη για αυτόν απόφαση. Αυτές τις τρεις δεκαετίες, ο Αγγελιδάκης φόρεσε την φανέλα 7 ομάδων (Άρης, Δόξα Πλατανέ, Ε.Α.Π., Ασή Γωνιά, Ψηλορείτης, Φλόγα Ρουστίκων, Παναρκαδικός), κατακτώντας 4 πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣΡ, 1 Β’ ΕΠΣΡ, 4 Κύπελλα ΕΠΣΡ και 3 Super Cup. Πέρα από την αγωνιστική του παρουσία, αποτελούσε έναν ποδοσφαιριστή-κόσμημα, ο οποίος με την συμπεριφορά του έκανε μόνο φίλους.

Αναλυτικά, η γραπτή επιστολή του Θοδωρή Αγγελιδάκη, είναι η ακόλουθη:

«Θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση, σαν ποδοσφαιριστής, μετά από περίπου 30 χρόνια καριέρας και παράλληλα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνεργάστηκα, κατά τη διαδρομή μου αυτή, μέχρι και σήμερα. Κάνοντας μία αναδρομή το παρελθόν, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό και ευλογημένο γιατί πραγματικά είχα το προνόμιο να κατακτήσω όλα αυτά που ήθελα, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό. Οι διακρίσεις, οι ατομικές και οι συλλογικές ήταν πράγματι πολλές, αλλά φυσικά, δεν μετράνε μόνο αυτές. Οι φιλίες και οι γνωριμίες που έκανα θα μείνουν για μια ζωή. Τα 30 χρόνια που έπαιξα ποδόσφαιρο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Ρεθύμνου και όχι μόνο με πάνω από 700 συμμετοχές στα Α’ και Β’ τοπικά, Δ’ εθνική και περιφερειακό και δεκάδες παρουσίες-συμμετοχές στη Μικτή Ρεθύμνης, κατέκτησα τίτλους και διακρίσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου.

Τέσσερα πρωταθλήματα Ρεθύμνης (Άρη 1992, 1996,1999 και Ασή Γωνιά 2009), 4 κύπελλα Ρεθύμνης (Άρη 1994, 1995, 1997, 1998), 3 Super Cup (Άρη 1996, 1999 και Δόξα Πλατανέ 2004) και με πολλές ατομικές διακρίσεις.

Οι ομάδες που έπαιξα είναι σύνολο επτά Άρης (19 χρόνια), Δόξα Πλατανέ, Ε.Α.Π. Ασή Γωνιά,. Ψηλορείτης, Φλόγα Ρουστίκων και Παναρκαδικός. Κατέκτησα και το πρωτάθλημα Β’ Τοπικού το 2015 με τη Φλόγα Ρουστίκων, που ίσως ήταν και το πιο γλυκό γιατί ήταν το τελευταίο μου σαν ποδοσφαιριστής. Είμαι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου (ΟΥΕΦΑ Β’) και θα ασχοληθώ πλέον με την προπονητική και ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω το Ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο και εγώ, να δει καλύτερες μέρες.

Κλείνοντας, θα ήθελα, να ευχαριστήσω και πάλι όλους αυτούς που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια (παίκτες, προπονητές, παράγοντες, δημοσιογράφους) για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου έδωσαν.

Με εκτίμηση

Αγγελιδάκης Θοδωρής».

1 Σχόλιο

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *