Έκοψε την πίτα της η οικογένεια της Δόξας Πλατανέ στο γήπεδο Τσεσμέ

Ανακοίνωση:
«Μία απολαυστική εικόνα, για όσους ονειρεύτηκαν το μέλλον της Δόξας Πλατανέ, είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή στο γήπεδο του Τσεσμέ, καθώς εκατοντάδες παιδιά και γονείς γέμισαν το γήπεδο, στην καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Οικογενειακά, γιορτινά, με έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και πολλή διάθεση καλωσόρισαν και επίσημα τη νέα χρονιά στην οικογένεια της Δόξας Πλατανέ, σε άνδρες και ακαδημία. Οι μικροί ποδοσφαιριστές απόλαυσαν διασκεδαστικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και ενόσω οι ψησταριές είχαν… ανάψει για τα καλά. Ο πατήρ Κωνσταντίνος πραγματοποίησε τον αγιασμό, ευχόμενος τα καλύτερα για τους νέους και την ομάδα, με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας να ακολουθεί.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας μας, Στέλιος Παπαδάκης – Πιατάς, ο οποίος ευχήθηκε να είναι σύντομη η περιπέτεια υγείας του υιού του πατήρ Δημήτριου Τσαχπίνη, ενώ ευχαρίστησε όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην ακαδημία μας. Επίσης, μοίρασε «ευχαριστώ» σε όλους τους χορηγούς της ομάδας, τονίζοντας πως χωρίς εκείνους τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε επιτευχθεί. Παράλληλα, σημείωσε πως ευχή όλων είναι να εγκριθεί η χρηματοδότηση ύψους 400.000 ευρώ για τη δημιουργία ενός νέου βοηθητικού γηπέδου και περαιτέρω ανάπτυξη των εγκαταστάσεων (φωτισμός, τουαλέτες, περίφραξη, κερκίδες).

Τέλος, ευχαρίστησε τους χορηγούς των 14ων δωροεπιταγών (12 για την ακαδημία και 2 για τη μεγάλη ομάδα) Μιχάλη Παπαδάκη (κατάστημα αθλητικών ειδών «Heaven of Brands») και Νίκο και Κώστα Μακρή (ξενοδοχείο «Χριστίνα»).

Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ, Τίτος Χνάρης, ο γεν. γραμματέας Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, η υπεύθυνη ακαδημιών της Ένωσης Κατερίνα Δεσποτοπούλου – Ντορμπάρη, το μέλος Δημήτρης Κουργιαντάκης, σύσσωμο το Δ.Σ. της Δόξας Πλατανέ, οι πρώην πρόεδροι της ομάδας Αντώνης Βαρούχας και Μανώλης Δελήμπασης, οι προπονητές, οι αθλητές της ανδρικής ομάδας, οι μικροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, αλλά και οι πιο πιστοί υποστηρικτές τους, οι γονείς.

Η εκδήλωση έκλεισε υπό τους εορταστικούς ήχους από τη μουσική, αλλά και από δεκάδες βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό του Τσεσμέ.»

  • Doxa_Pita_2024_9
  • Doxa_Pita_2024_2
  • Doxa_Pita_2024_14
  • Doxa_Pita_2024_19
  • Doxa_Pita_2024_12
  • Doxa_Pita_2024_27
  • Doxa_Pita_2024_25

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *