Έκοψε την πίτα του ο ΝΟΡ

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στο κολυμβητήριο του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, έλαβε χώρα η κοπή της βασιλόπιτας και η τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητριών και αθλητών του έτους 2023. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Κυρία Μ. Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Κύριος Γ. Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κύριος Ν. Προβιάς, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κύριος Δ. Λαχνιδάκης, η Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Ρεθύμνου Κυρία Ε. Κουτσαλεδάκη, ο Λιμενάρχης Ρεθύμνου Αντιπλοίαρχος Κ. Καστρινάκης, ο Πρόεδρος ΟΑΚ Κύριος Θ. Νίνος και ο δημοσιογράφος και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ, Κύριος Β. Σκουντής.
Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΝΟΡ, επισήμανε την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από το Ναυτικό Όμιλο να συντηρήσει και να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, συνεχάρη τους αθλητές για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους τη χρονιά που πέρασε και εκθείασε τη συμπεριφορά προπονητών και προσωπικού όσον αφορά τη συνολική λειτουργία του σωματείου. Παράλληλα εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον του σωματείου και την επιτακτική ανάγκη, Δήμος και Περιφέρεια να στηρίξουν την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης ώστε το Ρέθυμνο να αποκτήσει μια σύγχρονη πισίνα που θα μπορέσει να υλοποιήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των φίλων του υγρού στίβου.

Οι αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους είναι:
Κολύμβηση: Κατερίνα Δερεδάκη, Δημήτρης Σηφάκης, Μανώλης Κιαγιάς, Γρηγόρης Πολάκης, Μαρία
Γαλανομάτη, Ραφαέλλα Μαφουδάκη, Δημήτρης Φυρφίρης, Παντελής Δρανδάκης, Μάρκος Καρυστιανός, Μαρκάκη
Φωτεινή, Αριστέα Σηφάκη, Γιάννης Σαριδάκης, Σμαράγδα Μπλυμάκη, Θεανώ Μοναχού, Χάρης Ρεϊζάκης, Εβελίνα
Μυριοκεφαλιτάκη, Νικολέτα Μπλυμάκη, Βάσω Φυρφίρη, Χένρυ Κόουλμαν, Άννα Μαρκουτσάκη, Βασίλης Μπαλάφας, Γρηγόρης Τσιομπίκας.
Υδατοσφαίριση: Λιμπιτάκη Άννα, Τσιουγκρή Νίκη, Λαμπαθάκη Δήμητρα, Τσακωνάκη Μελίνα, Λιανδρής Στυλιανός,
Σπανδάγος Κωνσταντίνος, Λιμπιτάκη Ευαγγελία, Ανυφαντάκη Μαρία, Συριανόγλου Μαρία, Χατζημανώλη Άλκηστις,
Τσακωνάκη Θεοδώρα
MASTERS: Ηλίας Σποντιδάκης, Ιωάννης Πολυχρονάκης, Βασίλης Μποφίλης

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή βραβεύτηκαν οι Γιακουμάκη Μαρία, Σωμαρά Μαρία, Σαραντάκη Μάρθα, Δασκαλάκης Κώστας, Ξενάκης Μιχάλης και Ψωράκης Μιχάλης, οι οποίοι σε ηλικίες άνω των 70 ετών αθλούνται καθημερινά στην πισίνα του συλλόγου, περνώντας σε όλους το μήνυμα ότι ο αθλητισμός δεν έχει έχει όρια και ηλικία. Τέλος στην κοπή της βασιλόπιτας τυχερός αναδείχτηκε ο μικρός Σπύρος Ζαχαράκης

  • nor_pita2
  • nor_pita6
  • nor_pita5
  • nor_pita4
  • nor_pita3
  • nor_pita1

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *