Έσωσε το βαθμό στο 97’ ο Ερμής Ζωνιανών… αλλά με απώλειες!

Τον πρώτο του βαθμό μακριά από την Κρήτη απέσπασε ο Ερμής Ζωνιανών στο γήπεδο Μελισουργού από τον Ατρόμητο Πειραιά με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται 1-1.

Η ομάδα του Στέλιου Κοζανίδη κατόρθωσε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Πλιάτσικα να ισοφαρίσει σε 1-1, αλλά είχε δύο τραυματισμούς που υπάρχουν φόβοι να αποδειχθούν σοβαροί. Μόλις στο 53’ (είχε περάσει στο παιχνίδι στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου) ο Αριστεινίδης έφυγε με πόνους στο γόνατο, ενώ στο 86’ είχε ένα άτσαλο πέσιμο ο Γκελοσάνι χτυπώντας στην ωμοπλάτη. Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές πολύ δύσκολα θα μπορούν να είναι στην διάθεση του «Κόζα» στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Προοδευτική και πάλι εκτός έδρας, από το οποίο θα λείψει σίγουρα ο Σαρρής που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

Όπως και να έχει ο βαθμός είναι σημαντικός όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μιας και οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 44’ με τον Μουκίδη μετά από αμυντικό λάθος του Ερμή Ζωνιανών. Οι Ρεθυμνιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό, σε τετ α τετ με τον Κωστάκη, ο οποίος πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Εν τέλει ο βαθμός ήρθε στο 97’ με το πλασέ του Πλιάτσικα μετά την κεφαλιά πάσα του Αυγουστάκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικολάου, Ανδρέου, Γκούντας (Αθηνών).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 44’ (Σ) Μουκίδης – 90’+7’ (Σ) Πλιάτσικας.

ΑΣΙΣΤ: 90’+7’ Αυγουστάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Μπονατάκης, Πάππος, Παπαθανασίου, Μύρκος, Παπασταύρου (Ζορμπάς), Μουκίδης, Σπανός (Αντωνιάδης), Κοζάκης, Χοτζάι (Κοντάκος), Κωτσερίδης, Ντούνης (Αλεξανδρής).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Χρήστου, Ρουμπάκης (72’ Ν. Ζερβός), Γεμιστός, Σαρρής (46’ Αυγουστάκης), Πλιάτσικας, Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης, Κεφαλούκος, Κωστάκης (46’ Βιτώρος), Κουκούλης, Τουρνάκης (46’ Αριστεινίδης, 53’ λ.τ. Γκελοσάνι).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *