Έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια του ο ΝΟΡ

Δεν τα κατάφερε χθες το απόγευμα ο ΝΟ Ρεθύμνου, στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, απέναντι στην ΝΕ Πατρών που πήρε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή και μαζί μια  ιστορική μια πρόκριση αυτήν.

Η ομάδα της Πάτρας επιβλήθηκε με 8-7, στον μεταξύ τους προημιτελικό, στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» της Αχαϊκής πρωτεύουσας και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final-4 της διοργάνωσης.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 5-1 στο δεύτερο οκτάλεπτα και με 7-3 στα μισά του τρίτου, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Από εκείνο το σημείο, όμως, όλα γύρισαν, οι Πατρινές έκαναν την ολική επαναφορά, ισοφάρισαν τρία λεπτά πριν από τη λήξη και πήραν τη νίκη στην εκπνοή, 1 δευτερόλεπτο πριν από το φινάλε, με γκολ της Μιχαηλίδου στον παίκτη παραπάνω.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 8-7
Οκτάλεπτα:
1-3, 1-2, 2-2, 4-0.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ντάσιου 2, Λούδη Ευ., Γεωργίου, Μπαλάτσα Ν., Μιχαηλίδου Α. 3, Μοίραλη Α., Μπιτσάκου 2, Μανιάτη, Λυκοθανάση 1, Μοίραλη Ολ., Κουρέτα, Κιούρκα.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Βασίλης Κουνδουράκης): Ζοφώλη Ν., Μαλλιαρού Δ., Κυριακάκη Κ. 1, Φραγκιουδάκη, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Συριανόγλου 1, Ζοφώλη Β. 1, Λιμπιτάκη Στ. 1, Φαρμάκη Ελ. 3, Λιμπιτάκη Αν., Παναγιωτάκη, Καραγιάννη Φραγγελάκη.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *