20 Απριλίου 2024

Ήττα για τον Ρεθυμνιακό με 1-0

Την ήττα γνώρισε ο Ρεθυμνιακός στο γήπεδο Ελιάς από τον Πόρο με 1-0 για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής (Εδώ)

Η Βαθμολογία της Γ’ Εθνικής (Εδώ)

Οι Ρεθυμνιώτες έχουν πολλά παράπονα από την διαιτητική τριάδα των, Ν. Γεωργόπουλου, Α. Αναστασάκη και Θ. Μαρκετάκη από τα Χανιά.

Στο 48’  ο ρέφερι απέβαλε αναίτια με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπούσδρα για φάουλ «ρουτίνας» στο ύψος της περιοχής με τους Ρεθυμνιώτες να αγωνίζονται σε «όλο» το δεύτερο μέρος με «10». Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους πέτυχε με εύστοχο πέναλτι ο Μεγάλος στο 60’. Λίγο νωρίτερα ο Ταμάμης στο 59’ ανέτρεψε μέσα στην μεγάλης περιοχής τον Μεταξάκη με τον διαιτητή καταλογίζει αμέσως το πέναλτι. Οι Ρεθυμνιώτες είχαν καλές στιγμές στο παιχνίδι με τους Δελήμπαση, Μερτίρι, Σηφακάκη χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Πόρος (Ν. Σουτζής): Πέππας, Σκουλάς, Μαυροειδής, Ζιώγας, Σηφάκης (18’ λ.τ. Πολυχρονάκης), Τριανταφυλλίδης, Μαγάκης, Μεγάλος (79’ Καρβέλας), Σένκα, Ποκόνκ(89’ Αμαραντίδης), Μεταξάκης (70’ Πατηνιώτης).
Ρεθυμνιακός (Ν. Καραδάκης): Δημητριάδης, Αντιασβίλι, Μυρθιανός, Μπούσδρας, Ταμάμης (83’ Καψαλάκης), Δροσάκης, Ψωρογιάννης (75’ Τουρνάκης-89’ Αντεμάϊ), Χαλκιαδάκης, Σηφακάκης (66’ Κουδουνάκης), Δελήμπασης, Μερτίρι.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *