Ήττα με 0-3 σετ για τον ΟΠΕΡ

Η ευκαιρία χάθηκε μαζί με τη νίκη για τις γυναίκες του ΟΠΕΡ, οι οποίες ηττήθηκαν με 0-3 σετ από την (καλύτερη) Θήρα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» για την 20η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα το «πάλεψε» αρκετά αλλά δεν έφτασε για να πάρει τους βαθμούς που χρειάζονται για την μαθηματική τους παραμονή. Πλέον, τα κορίτσια του Νίκου Ζιώγα χρειάζεται βαθμούς στα εναπομείναντα 2 παιχνίδια για να ξεμπερδεύουν μία και καλή με την υπόθεση παραμονής, αφού το Ανατόλια κατάφερε και πήρε τον πόντο μέσα στο Μαρκόπουλο.

Οι φιλοξενούμενες στο 1ο σετ ξεκίνησαν δυναμικά, παίρνοντας προβάδισμα με 5-11 αλλά οι Τσέϊμπερς, Σαπαρέφσκα και Τσελάνη έκαναν το ματς ντέρμπι μέχρι και το 21-21. Η Ζούνιτς αγωνίστηκε ξανά μετά από 20 μέρες, όμως η Μουντάκη και η Οικονομίδου είχαν άλλη άποψη, γράφοντας το 21-25. Το 2ο σετ ήταν ντέρμπι από την αρχή (5-6, 8-8). Μάλιστα, η Παρασκάκη έβαλε για πρώτη φορά την ομάδα της μπροστά με 11-10 αλλά η συνέχεια άνηκε στις φιλοξενούμενες με τις Τένεβα, Οικονομίδου και Καβαθά να κάνουν το 0-2 στα σετ με 18-25. Το 3ο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την Θήρα να επικρατεί εύκολα με 16-25, παίρνοντας ακόμα μία νίκη.

ΤΑ ΣΕΤ: 21-25, 18-25, 16-25.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βογιατζής, Καραπουλάκης.

ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ζιώγας): Σαπαρέφσκα, Παρασκάκη, Κλεισιάρη, Τσελάνη, Ξαγοραράκη Β., Τσέϊμπερς, Μαρινάκη, Μυτιληναίου, Ζούνιτς, Παπαδάκι, Παπουτσή – λ.

ΘΗΡΑ (Οικονόμου): Ξαγοραράκη Γ-Σ., Αρτακιανού – λ., Βεργίδου, Τένεβα., Μουντάκη, Καβαθά, Οικονομίδου, Καρπουζά.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *