Ήττα με 3-2 για τη Μικτή Κρήτης από την 15η Περιφέρεια

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Μικτή Περιφέρειας Κρήτης πριν από λίγο στο γήπεδο της Ραφήνας, από την Μικτή 15ης Περιφέρειας που αποτελείται από τις ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κυκλάδων.

Η Κρητική ομάδα ήταν τυπικά φιλοξενούμενη στο σημερινό ματς και με νίκη με 1-0 ή 2-1 στον επαναληπτικό της Πέμπτης θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Η Μικτή Κρήτης ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο, ειδικότερα μετά από το α’ εικοσάλεπτο, ισοφάρισε σε 1-1, είχε 3 δοκάρια και μία ακόμη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ. Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε με την Μικτή Αιγαίου να εκμεταλλεύεται τα λάθη της Κρητικής ομάδας και να φτάνει στην επικράτηση με 3-2 λίγο πριν από το φινάλε. Από Ρεθυμνιώτικης πλευράς βασικός αγωνίστηκε ο Γιώργος Βιολάκης, ως δεξί μπακ, αλλά αντικαταστάθηκε στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης. Στον πάγκο κάθισαν οι Κωνσταντίνος Αποστολάκης και Νικήτας Στεφανάκης.

 

Φάσεις και γκολ

8’ κόρνερ Μαρίνος χτύπησε στο κάθετο δοκάρι, αιφνιδιάστηκε ο Βαρδάκης και κατέληξε στα δίχτυα, 1-0.

13’ φάουλ του Κομνηνού η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

25’ πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Αζίζι, απέκρουσε ο Ζηρόπουλος, ο Γιαπιντζάκης κέρδισε το ριμπάουντ και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

28’ φάουλ του Κουτεντάκη η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

32’ φάουλ του Κομνηνού, η κεφαλιά του Νοικοκυράκη, θα σταματήσει αυτή την φορά στο κάθετο δοκάρι.

43’ ο Αζίζι με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ το Νοικοκυράκη, το πλασέ του οποίου όμως, θα φύγει, άουτ.

62’ οι κόντρες ευνοούν την 15η Περιφέρεια, με την άμυνα της Μικτής Κρήτης να μην διώχνει και να επωφελείται ο Μαρίνος, ο οποίος με πλασέ «γράφει» το 2-1.

65’ φάουλ του Κομνηνού, δεν έδιωξαν οι αμυντικοί και ο Νοικοκυράκης με πλασέ ισοφαρίζει σε 2-2.

88’ κόρνερ του Μαρίνου, ο Κατασαμάκης θα πεταχτεί στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά θα διαμορφώσει το τελικό 3-2.

15η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Θοδωρής Θεοδώρου): Ζηρόπουλος, Ψωμάρας, Δωματάς, Κατσαμάκης, Ράφτης, Αλαχούζος, Παπουτσιδέλης (80’ Τρέχας), Ξεζωνάκης (52’ Ξενάκης), Κουντούρι, Φραγκίσκος (68’ Μουνιούδης), Μαρίνος.

ΜΙΚΤΗ ΚΡΗΤΗΣ/16η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Δημήτρης Τριβιζαδάκης): Βαρδάκης, Βιολάκης (53’ Παπαματθαιάκης), Κουτεντάκης, Λέλεκας, Πλαϊτάκης, Σταυρακάκης, Μουζιούρας (72’ Μυκονιάτης), Νοικοκυράκης, Γιαπιντζάκης, Κομνηνός, Αζίζι.

Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Χατζαντωνάκης, Γραμμόζης, Αποστολάκης, Βασιλόπουλος, Στεφανάκης.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *