Ήττα στο φινάλε για τους Άνδρες του ΝΟΡ

Στο φινάλε λύγισε ο ΝΟ Ρεθύμνου στο Χαλάνδρι γνωρίζοντας την ήττα με 8-7 από το Νηρέα, σε παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου στην Α’ φάση της Α2 Εθνικής κατηγορίας πόλο Ανδρών, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Έτσι η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έμεινε καθηλωμένη στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά έδειξε πως έχει σφυγμό και κάνοντας την απαιτούμενη προπόνηση θα μπορεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Α2 για μία ακόμη χρονιά. Το παιχνίδι στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για το ΝΟΡ, αφού στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 5-2 και στο ξεκίνημα της γ’ περιόδου το σκορ έφτασε το 6-2. Εκεί ο ΝΟΡ έβγαλε αντίδραση και με σερί 0-4 κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 6-6 με γκολ του Φράγου, 7’17’’ πριν από το φινάλε. Ο Παππάς αμέσως έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους (7-6), για να ισοφαρίσει (7-7) και πάλι ο Φράγκος 1’47’’ πριν από την λήξη. Όμως και πάλι ο Παππάς «χτύπησε» 49’’ πριν από το τέλος, διαμορφώνοντας το τελικό 8-7.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνσταντινίδης, Κατσώνης.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 3-0, 1-3, 2-2.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ζυμβραγάκης): Κωνσταντόπουλος 1, Σιάρχος 2, Παππάς 4, Ανδρής 1.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Φράγκος 3, Γιουλούντας 2, Πίσσας 1, Τζαγκαράκης 1 ενώ έπαιξαν ακόμη Μπατάκης, Σταυρουλάκης, Μπουγιούρης, Ασουμανάκης, Παναγιωτάκης, Χάσικος.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *