26 Απριλίου 2024

Αετός Ανωγείων… reloaded!!!

Όπως του αρμόζει επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣΡ ο Αετός Ανωγείων μετά από 3 χρόνια απουσίας.

Ο ιστορικός σύλλογος του ορεινού μυλοποτάμου, αναδείχθηκε φέτος δίκαια, πρωταθλητής στην Β’ ΕΠΣ Ρεθύμνου κατακτώντας το 2ο τίτλο του σε αυτή την κατηγορία (το πρώτο το 1978). Αυτός ο τίτλος φέρνει μια νέα εποχή και ένα νέο άνεμο στην ομάδα των Ανωγείων, κάτι που αποτυπώθηκε πλήρως την περασμένη Κυριακή, στην πολύ όμορφη εκδήλωση απονομής του επάθλου από την διοίκηση της ΕΠΣΡ.

Οι Ανωγειανοί διοργάνωσαν μία πολύ όμορφη βραδιά στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο «Μεϊντάνι», όπου σύσσωμη η οικογένεια και οι φίλοι του Αετού, γιόρτασαν αυτή την μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου. Η κορύφωση της εορταστικής βραδιάς του Αετού Ανωγείων, δεν ήταν άλλη, από την στιγμή όπου οι τρεις αρχηγοί του, Μανόλης Σπαχής, Δημήτρης Ξυλούρης και Λευτέρης Καλομοίρης, πήραν από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣΡ Γιώργου Δασκαλομαρκάκη το βαρύτιμο τρόπαιο και το ύψωσαν στον Ανωγειανό ουρανό… Τα επιφωνήματα χαράς, η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτη από όλους, με την ελπίδα, πως ξημερώνουν καλύτερες και ακόμη πιο ευχάριστες ημέρες για τον ιστορικό σύλλογο. Η πλατεία ήταν κατάμεστη από κόσμο που χειροκρότησε θερμά τους πρωταγωνιστές της πορείας του Αετού προς τον τίτλο.

Στην μεγάλη βραδιά του Αετού Ανωγείων, μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Ανωγείων Μανόλης Καλλέργης, οι δυο αντιδήμαρχοι Ζαχαρίας Σουλτάτος και Δημήτρης Πασπαράκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου Γιώργος Δασκαλομαρκάκης ο οποίος παρέδωσε και το τρόπαιο του πρωταθλητή μαζί με μέλη του συμβουλίου της ΕΠΣΡ, ο πρόεδρος του Αετού Ανωγείων Μίλτος Πλουσής, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων Νίκος Βρέντζος, ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Ανωγείων Μανόλης Νταγιαντάς, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό και διοικητικό τιμ της ομάδας, ο διαιτητής Μιχάλης Βοσκάκης εκπροσωπώντας  τον Σ.Δ.Π.Ρ , δημοτικοί σύμβουλοι, οι Ακαδημίες της ομάδας  και άλλοι.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Αγγέλα Σκουλά που με κέφι και ζωντάνια συντόνισε την εκδήλωση ενώ η ίδια είχε επιμεληθεί και ένα δεκάλεπτο περίπου βίντεο που προβλήθηκε στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, με τα κυριότερα στιγμιότυπα, από την πορεία της ομάδας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος με μουσική υπόκρουση τον ύμνο του Αετού που τραγούδησε πριν μερικά χρόνια ο σπουδαίος Ανωγειανός καλλιτέχνης Βασίλης Σκουλάς. Σημαντική είδηση που βγήκε και από το ρεπορτάζ της βραδιάς, ήταν η εξαγγελία του δημάρχου Ανωγείων Μανόλη Καλλέργη για κονδύλια ύψους περίπου 100.000 ευρώ που εξασφαλίζονται και θα χρησιμοποιηθούν άμεσα για την συντήρηση και αναμόρφωση των εγκαταστάσεων του δημοτικού σταδίου Ανωγείων, που πέρα από την ποδοσφαιρική ομάδα, φιλοξενούν και καθημερινά πλήθος Ανωγειανών όλων των ηλικιών που πηγαίνουν εκεί για να αθλούνται. Παράλληλα ο πρώην πρόεδρος του Αετού Ανωγείων πάτερ Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ανακοίνωσε και επίσημα ότι την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου η ομάδα του Αετού θα μεταβεί στα Χανιά και στο κοιμητήριο στα Κατσιφαριανά θα τιμήσει τον αδικοχαμένο Γιάννη Παπουτσά, τον πρώην τερματοφύλακα της που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, με τρισάγιο, ενώ θα παραδοθεί στην οικογένεια του και το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Εκ μέρους της διοίκησης του Αετού η παρουσιάστρια της βραδιάς Αγγέλα Σκουλά εκφώνησε ένα μικρό κείμενο των ανθρώπων της ομάδας για την φετινή πορεία, αναφέροντας τα εξής: «Κυρίες και κύριοι, αγαπητέ δήμαρχε, κύριε πρόεδρε της ΕΠΣΡ, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του τόπου, σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη γιορτή του Αετού Ανωγείων, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β’ Κατηγορία Ρεθύμνου που σημάνει και την επιστροφή του μετά από τρία χρόνια στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου. Με έτος ίδρυσης το 1963, ο Αετός για 54 χρόνια αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες πολιτισμού και αθλητισμού στα Ανώγεια προσφέροντας διεξόδους σε μια ορεινή περιοχή στη νεολαία του χωριού.

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ σημαντική για όλους τους ανθρώπους της ομάδας, που συγκεντρώνοντας το καλύτερο υλικό, με τα παιδιά του χωριού αλλά και μια παρέα ποδοσφαιριστών με ήθος κυρίως από το Ηράκλειο που αγάπησαν τον τόπο μας, κατάφεραν με χαρακτηριστική άνεση να δείξουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα και  δίκαια έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. H περσινή χρονιά ήταν μεταβατική και φέτος θεωρούμε ότι η ομάδα είναι πλέον έτοιμη να συμμετάσχει σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα όπως αυτό της πρώτης κατηγορίας Ρεθύμνου.

Φυσικά για να συμβούν όλα αυτά είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση τόσο του Δήμου Ανωγείων, όσο και των ανθρώπων και των επιχειρηματιών του τόπου μας. Ευελπιστούμε η παρέα αυτή να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, και να μας βοηθήσουν κι άλλοι Ανωγειανοί, τόσο ηθικά όσο και υλικά, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Μαζί μόνο και ενωμένοι θα καταφέρουμε να εδραιώσουμε την ομάδα μας σε υψηλό επίπεδο κάτι που θα έχει θετικές προεκτάσεις και στις Ακαδημίες μας, αλλά και στις εγκαταστάσεις μας που πρέπει άμεσα να συντηρηθούν και να είναι πιο φιλόξενες τόσο για τον Αετό, όσο και για τις αντίπαλες ομάδες που θα έρθουν στα Ανώγεια, αλλά και τους δεκάδες συγχωριανούς μας που κάθε μέρα ανηφορίζουν προς το στάδιο για να αθληθούν.

Ο Αετός Ανωγείων είναι υπόθεση όλων μας. Ας τον στηρίξουμε!».

 

Οι ομιλίες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

Μανόλης Καλλέργης (Δήμαρχος Ανωγείων): «Η ομάδα μας ο Αετός Ανωγείων κατέκτησε φέτος επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή στην Β’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΡ και από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, εκεί που πιστεύουμε όλοι ότι ανήκει. Για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα αυτό, όλων των ποδοσφαιριστών αλλά και του προπονητικού και διοικητικού τιμ της ομάδας, δεν έχουμε παρά να σας συγχαρούμε όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά και να σας δηλώσουμε ότι θα είμαστε όπως πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουμε με τις όποιες δυνάμεις μας και στη νέα σαιζόν με τα αυξημένα καθήκοντα σας. Θα είμαστε δίπλα σας γιατί τα προηγούμενα χρόνια έδειξαν ότι με πάθος, συλλογική δουλειά, βασιζόμενοι σε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές των Ανωγείων, σε πολύτιμους συνεργάτες και φίλους που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του Αετού, προσφέρατε ότι καλύτερο, όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και στο ήθος και την προαγωγή της ευγενούς άμιλλας και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Θα είμαστε δίπλα σας γιατί μας πείσατε ότι κοιτάζετε και το μέλλον. Και το μέλλον είναι οι Ακαδημίες , η μικρή ομάδα του Αετού που εκτός του ότι έχει αυθεντικά ταλέντα, είναι κτισμένη έτσι ώστε να παίρνει χαρά από το παιχνίδι και να μας δίνει χαρά. Άλλωστε αυτή είναι και η προτεραιότητα του Δήμου μας να υπάρχουν σύλλογοι και σωματεία όπως ο Αετός, όπως ο Σκακιστικός Όμιλος, που θα μπορούν να συσπειρώσουν ένα τμήμα της νεολαίας μας και να του δώσουν διέξοδο και δημιουργικό χρόνο, ώστε μέσα από το παιχνίδι, τον αθλητισμό που είναι και πολιτισμός, την ευγενή άμιλλα και όχι τον ανταγωνισμό, τη συνεργασία, να διαπλάθεται ο χαρακτήρας τους με σκοπό να γίνουν ελεύθεροι και υπεύθυνοι άνθρωποι και ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Ο Δήμος συγχαίρει όλους τους παράγοντες του Αετού και ιδιαίτερα αυτούς που τα τελευταία χρόνια τραβάνε το “κουπί”, για το καλό όλων μας και ιδιαίτερα των νέων. Σήμερα μπορούμε να σας πούμε ότι έχουμε ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αναμόρφωσης του δημοτικού μας σταδίου. Σαν πρώτη προτεραιότητα έχουμε καταθέσει ήδη στο Υπουργείο Αθλητισμού μια μελέτη της τάξης των 100 χιλιάδων ευρώ, για την αναμόρφωση και τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης και στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά κυρίως στο Γυμναστήριο και τα αποδυτήρια. Τις επόμενες μέρες πιστεύουμε θα έχουμε νέα για αυτό. Επίσης έχουμε εξασφαλίσει τα χρήματα για μια γενικότερη μελέτη εκσυγχρονισμού και επέκτασης των αθλητικών και κτιριακών χώρων ώστε να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλου του πληθυσμού και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλητισμού και σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Στόχος μας είναι η ανάδειξη του σε σημείο αναφοράς προπονητικού προορισμού σε υψηλό υψόμετρο για αθλητές διαφόρων αθλημάτων. Και πάλι τα συγχαρητήρια μας με τη διαβεβαίωση ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

 

Γιώργος Δασκαλομαρκάκης (Πρόεδρος ΕΠΣΡ): «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνης συγχαίρει τον άξιο πρωταθλητή της Β’ Κατηγορίας, Αετό Ανωγείων. Συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τη διοίκηση και το φίλαθλο κόσμο, διότι πραγματικά φέτος η ομάδα στηρίχθηκε στα παιδιά της. Επί το πλείστον την ομάδα αποτελούσαν παιδιά από το χωριό και έτσι πρέπει να συμβεί και την επόμενη χρονιά, όπου η ΕΠΣΡ σας εύχεται καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Εύχομαι η ομάδα να αποτελείται πάλι από παιδιά της περιοχής, να μη γίνουν λάθη του παρελθόντος. Τέτοια λάθη έχουν γίνει σε πολλά σωματεία, το γνωρίζω και εγώ ο ίδιος από το σωματείο της Αση Γωνιάς. Πιστεύω λοιπόν ότι η ομάδα θα στηριχθεί από τον δήμο, από τον κόσμο των Ανωγείων και τον εμπορικό κόσμο του χωριού διότι το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός και τα Ανώγεια είναι πολιτισμός.Θέλω τέλος να συγχαρώ τον πρώην πρόεδρο του Αετού π.Ανδρέα Κεφαλογιάννη καθώς επίσης και την ψυχή της ομάδας, τον Δημήτρη Μέμο που η παρουσία του είναι πολύ σημαντική. Συγχαρητήρια λοιπόν Δημήτρη και εύχομαι να πάτε την ομάδα όπου μπορείτε..».

 

π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης (πρώην πρόεδρος Αετού Ανωγείων): «Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στο Δ.Σ του Αετού Ανωγείων,Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω εγώ τον Κυριακάκη, τον Πλερωνάκη, τον Τριαλώνη, τον Τζαγκαράκη, τον Καπετανάκη, τον Μαματζάκη και τον Μανόλη Κεφαλογιάννη, οι οποίοι δεν είναι Ανωγειανοί αλλά αγάπησαν την παρέα και τα παιδιά της ομάδας και ήρθαν ανιδιοτελώς και προσέφεραν ότι μπορούσαν για να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει και τις αξίες που έχουμε σαν χωριό και πως τραβάμε τον κόσμο. Καλή επιτυχία στο Α’ Τοπικό που έχει πάρα πολλές δυσκολίες. Μην κάνετε τα λάθη που έκανα εγώ, όταν το 2005 ανέλαβα τον Αετό και χάσαμε τα δικά μας παιδιά για να φέρουμε μισθοφόρους. Να κάνετε μια προσπάθεια με τα παιδιά του χωριού και όσοι χρειαστούν, λίγοι όπως φέτος να έρθουν να πλαισιώσουν την ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τωρινή δημοτική αρχή η οποία είναι η μοναδική από το 2005 που μπήκα στον Αετό που βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα μας. Να εκφράσω και συγχαρητήρια στον Σκακιστικό Όμιλο Ανωγείων για ότι προσφέρει στο χωριό μας οι οποίοι αθόρυβα, αλλά μεθοδικά και με αγάπη προβάλλουν το χωριό μας, όπως και τον Πολιτιστικό σύλλογο που με το καινούριο Δ.Σ θα προσπαθήσουμε όλοι να ανεβάσουμε ψηλότερα την ιδέα και την αξία των Ανωγείων.

Για να δείξουμε για άλλη μια φορά τι σημαίνει Ανώγεια και πολιτισμός .Πριν σαράντα μέρες έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα ένας παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας ο Γιάννης Παπουτσάς. Εγώ και αντιπροσωπεία του Αετού πήγαμε τότε στην κηδεία του στα Χανιά. Με απόφαση του Δ.Σ του Αετού και των ποδοσφαιριστών την Τετάρτη θα φύγει από εδώ η ομάδα του Αετού στις 4 μ.μ που συμπληρώνονται ακριβώς σαράντα μέρες, ε εκπροσώπους και από τον Δήμο και από τον Πολιτιστικό σύλλογο και θα πάμε στο κοιμητήριο όπου η κούπα που βλέπεται εδώ θα τοποθετηθεί πάνω στο μνήμα του ως ένδειξη τιμής..».

 

Νίκος Βρέντζος (Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων): «Αετός Ανωγείων, έτος ιδρύσεως 1963, γέννημα από τα σπλάχνα του Πολιτιστικού συλλόγου Ανωγείων. Αετός Ανωγείων 2017, μισός αιώνας και πάνω, 54 χρόνια, ένα όνομα, μια ιστορία, μια ιστορία, ένα όνομα που πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα του νομού Ρεθύμνης κι ολόκληρης της Κρήτης, εντός κι εκτός γηπέδων με πολλαπλές δράσεις, αθλητικού και κοινωνικού περιεχομένου. Μια ποδοσφαιρική ομάδα που έχει γαλουχήσει πολλές γενιές Ανωγειανών και έχει ανδρώσει πλήθος παιδιών στους κόλπους της, πλάθοντας στο μυαλό τους το παιδικό όνειρο “να γίνω μεγάλος και καλός ποδοσφαιριστής”. Μια ομάδα που πολλοί από εμάς έχουμε υπηρετήσει πιστά φορώντας τη βαριά, ιστορική φανέλα της. Ομάδα πρότυπο. Πανεπιστήμιο.

Αετός Ανωγείων, ένα βαρύ όνομα μιας ιστορικής ομάδας συνυφασμένο με τις αξίες και το ήθος που πρεσβεύει ο αθλητισμός, συνυφασμένο με το ευ αγωνίζεσθαι. Ο ορισμός της ομάδας που ξαναγεννιέται από τις στάχτες της. Γιατί η αγάπη και το πάθος για τον αθλητισμό υπερβαίνει κάθε εμπόδιο και ανοίγει νέους δρόμους. Αετός Ανωγείων 2017. Δίκαια πρωταθλητής Β’ Τοπικού Ρεθύμνης, ένα δύσκολο πρωτάθλημα με αίσιο τέλος. Πολλά και θερμά συγχαρητήρια αξίζουν πρώτα απ’ όλα στους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας, τους ποδοσφαιριστές, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς αγωνίστηκαν με ήθος και δίδαξαν μπάλα. Δίδαξαν επίσης το πως μικρές παρέες που αγαπάνε πολύ με πάθος αυτό που κάνουν, πάνε τον κόσμο μπροστά. Συγχαρητήρια και στους νέους και παλιούς παίχτες και ιδιαίτερα θα μου επιτρέψετε στον αρχηγό, Μανόλη Σπαχή, που έστησαν μπέτη και σήκωσαν ένα ιστορικό βάρος στα πόδια τους και στις καρδιές τους. Ο Αετός να μην γίνει ανάμνηση στα χαρτιά αλλά να έχει διαρκή παρουσία και πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στα γήπεδα. Ρόλο πρωταθλητή όπως αρμόζει στο Ανωγειανό πνεύμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας κάνατε υπερήφανους. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην διοίκηση του Αετού Ανωγείων την τωρινή με τον Μίλτο Πλουσή αλλά και την παλιά με τον π. Ανδρέα Κεφαλογιάννη που παρόλο τις δύσκολες συνθήκες στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες της ομάδας διευκολύνοντας και εμψυχώνοντας τους παίχτες. Να αναφερθώ και ειδικά σε ένα πρόσωπο που 14 χρόνια ακολουθεί πιστά κάθε αποστολή της ομάδας, τον Γιώργη Μπαγκέρη “Μπόμπερ”.

Τέλος τα πιο πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε ένα άνθρωπο, ακούραστο εργάτη, αφανή ήρωα της σύγχρονης ιστορίας του Αετού , παθιασμένος φίλος, οπαδός, φίλαθλος και προπονητής  που με μοναδικό του κίνητρο την αγάπη του για την ομάδα έχει καταφέρει όπως μπορεί και με τη βοήθεια των παιχτών να την διατηρεί ενεργή και να είναι η ψυχή της. Δημήτριος-Τάκης Μέμμος “Τακούρης” ή όπως αλλιώς τον βάφτισα πριν χρόνια Σερ Άλεξ-Τάκης Μέμμος. Το χειροκρότημα σας παρακαλώ στον προπονητή του Αετού. Φίλε μου Τάκη ο Θεός να σου δίνει υγεία, δύναμη και όρεξη για να συνεχίζεις μαζί με τα παιδιά σου να γράφεται ιστορία, για τον Αετό και το χωριό μας.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων, το Δ.Σ και όλα τα μέλη που παρευρίσκονται σήμερα εδώ δεσμευόμαστε ενώπιον σας ότι θα βάλουμε τη συνεργασία μας σε άλλα επίπεδα και ότι στο νέο πρωτάθλημα θα σταθούμε έμπρακτα αρωγοί, συμπαραστάτες όσο και όπως μπορούμε για μια νέα πορεία όπως η φετινή, με γνώμονα πάντα τους Ανωγειανούς παίχτες, τα Ανωγειανά κοπέλια των Ακαδημιών. Ήδη έχουμε κάνει κάποιες επαφές και συναντήσεις με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί η ομάδα για του χρόνου στο Α’ Τοπικό. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας κάνατε για ακόμα μια φορά υπερήφανους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπράβο σας μέσα από την καρδιά μας..».

 

Μανόλης Νταγιαντάς (Πρόεδρος Σκακιστικού Ομίλου): «Σήμερα είναι μια βραδιά γιορτής για τον Αετό Ανωγείων. Γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Οπότε αρχικά συγχαρητήρια παιδιά, σε παίχτες προπονητές και διοίκηση για αυτή τη μεγάλη επιτυχία.Εγώ όμως θεωρώ ότι το πιο σημαντικό αϊτέ Ανωγειανέ μου είναι ότι υπάρχεις, ότι είσαι εδώ, ότι  με τα φτερά σου αγκαλιά ζεις τα παιδιά αυτού του τόπου και τους δίνεις διεξόδους που τόσο τις έχουν ανάγκη.Εκτός από την μεγάλη ομάδα πολύ σημαντική ήταν η παρουσία και των μικρών παιδιών του Αετού που τα βλέπω και σήμερα εδώ στην εκδήλωση τα οποία αγωνίστηκαν φέτος στο δικό τους πρωτάθλημα. Εύχομαι λοιπόν καλή συνέχεια και καλή δύναμη και εμείς ως κοινωνία των Ανωγείων αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διαφυλάξουμε την ύπαρξη του Αετού, κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει. Καλή συνέχεια..».

 

Κώστας Κονιός (Γενικός Αρχηγός Αετού Ανωγείων): «Συγχαρητήρια σε όλους. Ήμασταν μια οικογένεια από την αρχή και θα παραμείνουμε μια οικογένεια πιστεύω για όσο είναι ο ένας μαζί με τον άλλο. Μας ένωσαν πολλά και αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Υπήρξαν και τριγμοί όπως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, αλλά στο τέλος υπερίσχυσε το οικογενειακό κλίμα. Καταφέραμε θεωρώ άνετα και με χαρακτηριστική ευκολία να πάρουμε το πρωτάθλημα . Σε μια κοινωνία δε χρειάζεται να κάνουμε εκπτώσεις σε τρία πράγματα , την Υγεία, την παιδεία και τον αθλητισμό. Πρέπει αυτά τα τρία να έχουμε ως γνώμονα για να κάνουμε το παραπάνω βήμα και να καταφέρουμε ενδεχομένως και πράγματα που δεν έχουν καταφέρει οι παλιότεροι. Χρειάζεται και η πρόοδος δεν πρέπει να είμαστε κολλημένοι.

Χρειαζόμαστε το χωριό δίπλα μας από την κερκίδα μέχρι το συμβούλιο. Το χωριό έχει πράγματα να πει και να προτείνει και πρέπει η γνώμη του καθενός να ακούγεται. ΄Δεν πρέπει όμως να ακούγεται στο καφενείο, υπάρχει συμβούλιο, γίνονται συνελεύσεις όπου μπορεί να έρθει ο καθένας να πει την γνώμη του, για να δούμε πως θα πάμε τον Αετό κάπου παραπάνω. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους ανθρώπους που συνέβαλλαν με το υστέρημα τους σε τόσο δύσκολες εποχές για να καταφέρουμε αυτό που πετύχαμε απόψε..».

 

Μετά την εκδήλωση, οι επίσημοι καλεσμένοι, οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση του Αετού και κόσμος της ομάδας βρέθηκαν στην παραδοσιακή ταβέρνα “Αροδαμός” όπου παρατέθηκε πλούσιο τραπέζι με όλα τα Ανωγειανά εδέσματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με ιδιαίτερο κέφι οι ποδοσφαιριστές κυρίως έζησαν την κάθε στιγμή από την υπέροχη εκδήλωση και το τραπέζι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία και το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα περίοδο που θα την βρει σε ένα νέο και πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *