Αισθητή η απουσία του Ψαρακοβαγγέλη, 1’ σιγή, στα μαύρα ο Ερμής τιμή και από Επισκοπή (photos)

Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν πριν την έναρξη του το ντέρμπι Ερμής-Επισκοπή στα Ζωνιανά, αφού ήταν το πρώτο που η απουσία του Βαγγέλη Κάββαλου ήταν αισθητή…

Ο «Ψαρακοβαγγέλης» που έφυγε από την ζωή πριν από 40 περίπου ημέρες τιμήθηκε και από τις δύο ομάδες την Κυριακή στα Ζωνιανά. Πριν έναρξη του ντέρμπι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ο Ερμής Ζωνιανών παρατάχθηκε με την μαύρη εμφάνιση του (όπως θα κάνει και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ως ένδειξη πένθους στην μνήμη του Βαγγέλη). Παράλληλα η Επισκοπή παρατάχθηκε με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν την σέντρα του αγώνα σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και ο τεχνικός Μανώλης Παπαματθαιάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Κερεντζής άφησαν από ένα τριαντάφυλλο στο σημείο που καθόταν και παρακολουθούσε τα παιχνίδια ο γενικός αρχηγός του Ερμή Βαγγέλης Κάββαλος.

Το σημείωμα του ΑΟ Επισκοπής για τον Βαγγέλη Κάββαλο, «Ένα λουλούδι για τον Βαγγέλη Κάββαλο

Πριν την έναρξη του αγώνα στα Ζωνιανά, όλη η αποστολή της ομάδας μας κατέθεσε λουλούδια στο σημείο όπου ο μεγάλος εκλιπών του αγώνα, ο γενικός αρχηγός του Ερμή, Βαγγέλης Κάββαλος καθόταν στους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας.

* Και οι δύο ομάδες φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια».

  • Ermis_Zonianon-Episkopi_sigi_Ermis
  • Ermis_Zonianon-Episkopi_sigi_Episkopi
  • Ermis_Zonianon-Episkopi_sigi
  • Ermis_Zonianon-Episkopi_louloudia_gia_Kavvalo_Vaggeli2
  • Ermis_Zonianon-Episkopi_louloudia_gia_Kavvalo_Vaggeli

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *