Ανακαινίζει τα αποδυτήρια ο Ρεθυμνιακός

Στην ανακαίνιση των αποδυτηρίων του προχωράει ο Ρεθυμνιακός ενόψει της επόμενης χρονιάς και έπειτα από τις πινελιές… που θέλει να προστεθούν ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιώργος Κόλτζος.

Η διοίκηση του Ρεθυμνιακού προέβη στην ακόλουθη ενημέρωση για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στα αποδυτήρια του στο γήπεδο της Σοχώρας.

«Τις  βελτιωτικές εργασίες που θα καταστήσουν τα αποδυτήρια, τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για την τεχνική ηγεσία ακόμη πιο φιλόξενα και λειτουργικά αποφάσισε η διοίκηση του Ρεθυμνιακού μας. Ήδη τα σχετικά συνεργεία βρίσκονται όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες στον… ιδιαίτερο χώρο των «δελφινιών» και προχωρούν βήμα-βήμα σε όλες εκείνες τις τεχνικές κινήσεις, που θα προσφέρουν περισσότερη άνεση, ακόμη καλύτερη εικόνα και έναν χώρο που θα είναι τόσο φιλικός όσο ένα «δεύτερο σπίτι» για όλους, όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ιστορικό «κυανόλευκο» συγκρότημα.

Παράλληλα με σημαντικές επίσημες ανακοινώσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και θα αφορούν το δυναμικό με το οποίο θα πορευτεί ο Ρεθυμνιακός μας την νέα σεζόν, θα υπάρχουν και οι σχετικές φωτογραφίες ολοκλήρωσης των εργασιών στα αποδυτήρια της ομάδας μας στην Σοχώρα. Ήδη οι άνθρωποι της διοίκησης μας έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του δυναμικού και ο στόχος τους που είναι να διατηρήσουν το ρόστερ της περσινής περιόδου αναλλοίωτο έχει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Σύντομα ο Ρεθυμνιακός μας θα ανακοινώσει και μέσω φωτογραφιών τα αποτελέσματα των διεργασιών που πραγματοποιούνται».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *