Ανακοίνωσε 14 ανανεώσεις στις γυναίκες ο ΟΠΕΡ…

Με μία λιτή ανακοίνωση ο ΟΠΕ Ρεθύμνου γνωστοποίησε την παραμονή 14 αθλητριών που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας την περυσινή χρονιά στην Α1 Εθνική κατηγορία βόλεϊ Γυναικών ή άνηκαν στην ομάδα και πέρυσι.
την τελευταία κατηγορία ανήκει η Ξένια Σημαντηράκη, η οποία για προσωπικούς λόγους δεν συμμετείχε στην περσινή προσπάθεια, αλλά οι πληροφορίες την θέλουν φέτος να επιστρέφει ανανεωμένη. Το θετικό είναι πως αθλήτριες της αξίας των Γιούλη Παρασκάκη, Βαρβάρα Ξαγοραράκη, αλλά και η ταλαντούχα Ευτυχία Κλεισιάρη θα συνεχίσουν να φορούν την «κυανοκίτρινη» φανέλα.

«Η Διοίκηση του Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τις αθλήτριες:
Τουρλίτη Νικολέτα
Δραμιτινού Μάγδα
Βροντάκη Μαριλη
Παρασκάκη Γεωργία
Αλεξανδράκη Δήμητρα
Κιλιτζιράκη Μαρία
Σημαντηράκη Ξένια
Ξαγοραράκη Βαρβάρα
Χατζάκη Ελεανα
Παπαδάκι Στελινα
Κλεισιάρη Ευτυχία
Μυτιληναίου Μαργαρίτα
Παπουτσή Μαρία
Χατζάκη Ραφαέλα
Η Διοίκηση του Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου τις καλωσορίζει ξανά στην οικογένειας του».
Εκτός από τις 14 ανανεώσεις η διοίκηση του ΟΠΕΡ ευχαρίστησε και τις 5 αθλήτριες οι οποίες αποχώρησαν τη φετινή χρονιά. Ο λόγος για την Φίφη Σαπαρέφσκα, η οποία αποχώρησε από την ενεργό δράση, αλλά και τις Χριστίνα Καλογριδάκη, Αριστέα Καλογρίδη, Ιφιγένεια Μαρινάκη και Μαρία Μπατζάκη. «Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις Αθλήτριες:
Σαπαρέφσκα Φίφη (σταμάτησε την ενεργό δράση), Καλογρίδη Αριστέα, Μαρινάκη Ιφιγένεια, Καλογριδάκη Χριστίνα, Μπατζάκη Μαρία για την προσφορά τους στην ομάδα μας, και τους ευχόμαστε καλή πορεία στις νέες τους ομάδες.
Οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν μετά την λήξη τους καθώς και ο προπονητής».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *