Αποχαιρετιστήριο μήνυμα… του διαιτητή Μανώλη Γρύλλη

Με επιστολή του ο διαιτητής Μανώλης Γρύλλης αποχαιρετάει όλους τους φορείς, εμπλεκόμενους, σωματεία, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλο κοινό, ΕΠΣΡ, Επιτροπές Διαιτησίας και συναδέλφους.

Ένας σοβαρός τραυματισμός δεν επέτρεψε στον διαιτητή-κόσμημα του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου να μην προσφέρει τις υπηρεσίες του την τελευταία διετία όπως ο ίδιος θα ήθελε (διαιτήτευσε άριστα τον περυσινό τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΡ) και πήρε την δύσκολη απόφαση της αποχώρησης του, την οποία γνωστοποίησε με την ακόλουθη επιστολή:

«Εδώ και 2 χρόνια, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στην αριστερή ποδοκνημικη, ταλαιπωρηθηκα από χειρουργεία, αλλεπάλληλες φυσικοθεραπειες και κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση μου.

Δυστυχώς για μένα, με την σημερινή κατάσταση της άρθρωσης δεν μου δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσω να υπηρετώ το αγαπημένο μου άθλημα. Υπήρξα στρατιώτης του Ρεθυμνιωτικου ποδοσφαίρου και με περίσσιο σεβασμό προς ΌΛΟΥΣ, προσπάθησα ως διαιτητής του Συνδέσμου Διαιτητών Ρεθύμνου για την εφαρμογή των κανόνων του παιχνιδιού και την απόδοση δικαιοσύνης!

Θέλω λοιπόν, από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστευτηκαν και με σεβάστηκαν σε αυτήν μου την προσπάθεια :

Τους Αρχιδιαιτητες, Δελημπαση Κ. και Χατζημπεκιαρη Ι., τις Διοικήσεις, τις Επιτροπές, τους Παρατηρητές Διαιτησίας και τα Δ. Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ρεθύμνου και δη τον Πρόεδρο Βοσκακη Μ., το σύνολο των συναδέλφων Διαιτητών με τους οποίους δώσαμε μεγάλες μάχες. Τις Διοικήσεις και όλο τον οργανισμό της ΕΠΣΡ, , τα επιτελεία όλων των ομάδων, προπονητές – ποδοσφαιριστές, τον έντυπο – ηλεκτρονικό Ρεθυμνιωτικο Τύπο και ιδιαιτέρως όλο το φίλαθλο Ρεθυμνιωτικο κοινό.

Υποχρέωση μου να ζητήσω συγνώμη για τυχόν λάθη μου ή παραλείψεις που έγιναν χωρίς καμία σκοπιμότητα ή δόλο αλλά απόρροια ανθρώπινης αδυναμίας.

Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλους υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας και σας προτρέπω να συνεχίσετε να υπηρετείτε με ζήλο και αυταπάρνηση το οικοδόμημα του Ρεθυμνιωτικου Ποδοσφαίρου από το πόστο του ο καθένας από εσάς!

 

Με εκτίμηση,

ΓΡΥΛΛΗΣ Εμμανουήλ».

1 Σχόλιο

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *