Ασή Γωνιά – Φλόγα 3-2 (video)

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το ντέρμπι Ασή Γωνιά – Φλόγα 3-2, της 18ης αγωνιστικής, της Β’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

5 Σχόλια

 1. ΦΛΟΓΑ

  Λείπουν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις από αυτό το βίντεο θα έπρεπε να τις είχατε βάλει. Όπως και όλες οι αποφάσεις του κυρίου διαιτητή που έκανε τα πάντα για να μας έχει επί 90′ λεπτά μέσα στην περιοχή μας.

  Απάντηση
 2. Σάκης Σακελλαρίδης

  Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει γίνει κάτι με δόλο όμως το video είναι το λιγότερο ελλιπές ! Πέρα από της φάσεις που έχουν αφαιρεθεί ,δεν δείχνει και σε τι βαθμό ”έχασε το παιχνίδι” ο άπυρος διαιτητής !

  Απάντηση
 3. Γκολ απο το Ρεθυμνο

  Καλησπέρα, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι στα βίντεο με τα best of μπαίνουν μόνο τα γκολ οι καλύτερες φάσεις του αγώνα και οι αμφισβητούμενες φάσεις που μπορεί να αλλάξει την ροή του αγώνα (όπως πέναλτι, κάποιο σκληρό φάουλ για κάρτα, για φάουλ έξω από την περιοχή) δεν γίνετε να μπαίνουν όλα τα αμφισβητούμενα φάουλ στο κέντρο η κάποιο ανάποδο πλάγιο η κόρνερ. Δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι για να αξιολογήσουμε τον κάθε διαιτητή, σε κάθε αγώνα υπάρχει παρατηρητής διαιτησίας για αυτόν το λόγο. Οι ώρες που περνάω κάθε Σαββατοκύριακο στον υπολογιστή για να φτιάξω τα βίντεο ξεπερνάει τις 10, αν τύχει και μου ξεφύγει καμία φάση ζητάω συγνώμη. Και νομίζω ότι το επίπεδο των βίντεο μας είναι πάρα πολύ καλό και δεν έχουμε αποκρύψει ποτέ κάποια φάση με δόλο και ας μας το έχουν ζητήσει πολλές φορές!
  Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ιδιοκτησία του Α.Ο. ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ καθώς μας προσέλαβε για να τον βιντεοσκοπήσουμε για δική τους χρήση. Αν τον χρειάζεται ο οποιοσδήποτε να επικοινωνήσει πρώτα μαζί τους! Ευχαρίστω

  Γκολ από το Ρέθυμνο
  Γιώργος Στεφανάκης

  Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *