Α. Γλυνιαδάκης: «Περιμένουμε περισσότερα από 7 χιλιάδες παιδιά», στο Ρέθυμνο 4-6 Ιουλίου

Την πεποίθηση του ότι θα πάρουν μέρος περισσότερα από 7 χιλιάδες παιδιά στα εφετινά 3on3 ΟΠΑΠ «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», εξέφρασε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών – τριών Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Τα 3on3 κάθε καλοκαίρι μεγαλώνουν, περιμένουμε και εφέτος περισσότερα από 7 χιλιάδες παιδιά κάθε ηλικίας να παίξουν μαζί μας. Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια έχουμε ως κεντρικό και βασικό μας χορηγό τον ΟΠΑΠ, ο οποίος μας στηρίζει σε αυτή την προσπάθεια. Φυσικά δίπλα μας και οι καλαθοσφαιρίστριες, αφού έχουμε πλέον ενωθεί, είναι κομμάτι του Συνδέσμου μας. Παίζουν παρά πολλά κορίτσια στα 3on3 και καλούμε όλο τον κόσμο να φέρει τα παιδιά του, να έρθει να παίξει δωρεάν. Μέσω των τουρνουά, διαδίδουμε το άθλημα του μπάσκετ σε ολόκληρη την Ελλάδα και φυσικά το Ολυμπιακό άθλημα του 3on3.

Οι φιλανθρωπικές δράσεις του Συνδέσμου μας συνεχίζονται και μέσα στα τουρνουά, ενώ έχουμε δίπλα μας και το «Όραμα Ελπίδα» και όποιος επιθυμεί, μπορεί να δώσει δείγμα μυελού των οστών και να σωθεί κάποιο παιδί, όπως έγινε και το 2015 στο τουρνουά 3on3 του Πειραιά», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών – τριών Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Τα τουρνουά διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριων και ο ΕΣΑΚΕ, με συμπαίκτες το “Όραμα Ελπίδας”, τους κατά τόπους Δήμους, τις περιφέρειες, τις τοπικές ενώσεις, τους Συνδέσμους Κριτών και Διαιτητών, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Δήλωσε τώρα ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο παρακάτω LINK: https://3on3streetball.gr/id-3on3.html

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα εφετινα τουρνουά 3on3 ΟΠΑΠ, είναι οι εξής:
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 13-14 ΜΑΪΟΥ (Μητροπολιτικό πάρκο)
ΝΙΚΑΙΑ-ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗΣ 27-28 MAΪOY (Κατράκειο Θέατρο – πάρκινγκ)
ΣΚΙΑΘΟΣ 3-4-5 ΙΟΥΝΙΟΥ (1ο Δημοτικό Σχολείο)
ΣΑΛΑΜΙΝΑ 10-11 ΙΟΥΝΙΟΥ  (Πλατεία Αγαλμάτων)
ΑΙΓΑΛΕΩ 17-18 ΙΟΥΝΙΟΥ (Οδός Νικ. Πλαστήρα – Μπροστά από το κλειστό)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 24-25 ΙΟΥΝΙΟΥ (Πλακόστρωτο παραλίας)
ΡΕΘΥΜΝΟ 4-5-6 ΙΟΥΛΙΟΥ (Γήπεδα 4ων Μαρτύρων)
ΧΑΝΙΑ 8-9 ΙΟΥΛΙΟΥ (1ο Γυμνάσιο)

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *