Βαθμός ψυχής στο 94′ και 2-2 στον Άγιο Νικόλαο

Το χρωστούσε η τύχη στην Επισκοπή, το έκαναν όμως πράξη και οι παίκτες! Η Επισκοπή προηγήθηκε μέσα στον Άγιο Νικόλαο (Λίμα 37′), το σκορ μετά ανετράπη στο α’ τέταρτο του β’ ημιχρόνου (Καρλίτος 43′, Σένκα 61′) αλλά ο Πάτας είχε τον τελευταίο λόγο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Η Επισκοπή που πήγε με πολλές απουσίες παικτών (κάποιοι επίσης που ήταν στην αποστολή ήταν κι αυτοί αμφίβολοι για να αγωνιστούν), ωστόσο “έσφιξαν τα δόντια” και κατάφεραν να πάρουν ένα αποτέλεσμα που, πέρα από τον έναν βαθμό, δίνει ψυχολογία για τη δυσκολη συνέχεια που έρχεται…
Κι αυτό όμως δεν ήταν ένα εύκολο ματς… Ο ΑΟΑΝ προερχόταν από καλές εμφανίσεις από καλά αποτελέσματα, έπαιζε στην έδρα του αλλά ο κόουτς της Επισκοπής το είχε πει… “Πρέπει να προκαλέσουμε την τύχη να μας δώσει αυτά που επιζητούμε στο γήπεδο…” Και να, που πάνω σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος η ομάδα μας βρίσκει και πάλι βηματισμό…

Το ματς:
Τα πρώτα 10 λεπτά ήταν αναγνωριστικά ενώ ως και το 25ο λεπτό δεν είχαμε κάποια μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες.
Στο 37′ ο Δωματάς εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ, ο Ψιμόπουπλος απέκρουσε και από κοντά, ο Λίμα πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!
Στο 43′ ο ΑΟΑΝ ισοφάρισε με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Καρλίτος.
Στο 44′ ο Καρλίτος σούταρε με δύναμη από το ύψος του πέναλτι για να διώξει υπέροχα ο Γιαγκιόζης σε κόρνερ.
Στο 61′ ο Σένκα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Μετά το 75′ η Επισκοπή έτρεξε αρκετές φορές στο τρανζίσιον όπου την τελευταία στιγμή, τής έλειψε η κατάλληλη τελική πάσα.
Στο 80′ το οουτ του Μέτα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 83′ ο Τζωρτζινάκης σούταρε με δύναμη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής άουτ.
Στο 94′ η Επισκοπή έφτασε στην ισοφάριση έχοντας ως σκόρερ τον Νίκο Πάτα. Ήταν η σέντρα του Λίμα με την άμυνα του ΑΟΑΝ να αποκρούει λανθασμένα, η μπάλα έφτασε στον Πάτα κι εκείνος με σουτ από δύσκολη θέση έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Ψιμόπουλου χαρίζοντας ένα πολύτμο βαθμό στην ομάδα του

Η διαιτησία: Σαμιωτάκης, Μπλαβάκης, Ψαλιδάκης (Ηρακλείου).
ΑΟΑΝ (Ανδρουλάκης): Ψιμόμπουλος, Τσάνας, Χριστογιάννης, Καμαρά (77′ Φουκαράκης), Καρλίτος (80′ Δολαψάκης), Σένκα, Μουστάκης, Μαρτσάκης (69′ Μαρινάκης), Κατσικοκέρης, Τσιλεδακης, Νοκάι (80′ Πλουσής).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Στεφανίδης): Γιαγκιόζης, Χάιδος (79′ Τζωρτζινάκης), Μίχος, Κίτος (58′ Μέτα), Δωματάς, Κοναγκάγια, Λίμα, Πάτας, Μεργέμογλου (79′ Δημητρακούδης), Κεφαλάς, Κάμερον.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *