Βαμβακίδης: «Διαφάνεια και εργατικότητα…»

Διαφάνεια και εργατικότητα είναι τα βασικά στοιχεία που θέλει να δει από το νέο Δ.Σ. του ο Αρχοντής Βαμβακίδης, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου στον ΣΔΠ Ρεθύμνου.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΔΠΡ στάθηκε στη νέα σελίδα που γυρίζει η Ρεθυμνιώτικη διαιτησία, ευχόμενος το νέο Δ.Σ. να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δουλέψει με διαφάνεια και εργατικότητα. «Γυρίζουμε σελίδα στην Ρεθυμνιώτικη διαιτησία. Εύχομαι να σταθούμε στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων που μας περιμένουν και να τιμήσουμε με την παρουσία μας σαν Δ.Σ. τους ίδιους τους διαιτητές που μας τίμησαν με την ψήφος τους. Έχουμε ένα συμβούλιο ανανεωμένο και πάρα πολύ ισχυρό, που είναι αποφασισμένο να δουλέψει με διαφάνεια και εργατικότητα, για να προσθέσει ένα λιθαράκι στο να γίνει ποιοτικότερη η Ρεθυμνιώτικη διαιτησία. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το απερχόμενο Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον απερχόμενο πρόεδρο Κυριάκο Δελήμπαση, για την προσφορά του, όχι μόνο στο προηγούμενο συμβούλιο, αλλά γενικότερα στο χώρο της διαιτησίας. Πιστεύω και εύχομαι να συνεχίσουμε να έχουμε – όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, μία αγαστή συνεργασία με την ΕΠΣ Ρεθύμνου, που την θέλουμε αρωγό και συνεργάτη στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας μας», τόνισε στις δηλώσεις του στην «Κ.Ε.», ο νέος πρόεδρος του ΣΔΠΡ.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΗ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Μετά από μια δεκαετία στις διοικήσεις του ΣΔΠ Ρεθύμνου, ήρθε η ώρα για τον Αρχοντή Βαμβακίδη να πάρει το χρίσμα του προέδρου του Δ.Σ. Ο νέος πρόεδρος του ΣΔΠ Ρεθύμνου είναι γεννημένος το 1968 και σε ηλικία 25 ετών (το 1993) ονομάστηκε διαιτητής, φτάνοντας ως την Γ’ Εθνική (ως βοηθός διαιτητή) και διαιτητής στην Δ’ Εθνική. Σταμάτησε να είναι εν ενεργεία το 2013. Από το 2006 είναι μέλος στο Δ.Σ. του ΣΔΠΡ και επί προεδρίας του αείμνηστου Γιώργου Κοντογιάννη μέχρι το 2012 είχε την θέση του Ταμία. Στην προηγούμενη τριετία (2013-2016) προεδρίας του Κυριάκου Δελήμπαση ήταν μέλος του Δ.Σ.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *