Βασιλείου: «Να πανηγυρίσουμε ένα ακόμη τίτλο…»

Με την ευχή να γίνει ένα καλό παιχνίδι, που θα βρει νικήτρια την ομάδα του, αντιμετωπίζει τον σημερινό τελικό Κυπέλλου ο Χρήστος Βασιλείου.

Ο τεχνικός της Επισκοπής, μίλησε για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον τελικό, με το σημαντικότερο να είναι το «θέλω» που θα βγάλουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, θεωρώντας πως το μεγάλο γήπεδο είναι πλεονέκτημα για την ομάδα του. «Είναι ένα και μόνο παιγνίδι. Δεν υπάρχει συνέχεια… Για μας θεωρώ ότι είναι καλό που θα παίξουμε σε μεγάλο γήπεδο. Είμαστε καλά προπονημένοι και ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να το παρακολουθήσει και να απολαύσει καλό θέαμα. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Φυσικά στο τέλος θέλουμε να πανηγυρίσουμε με το κύπελλο…

Δεν έχουμε να μοιράσουμε όμως τίποτε και με κανέναν. Δουλειά μας είναι το ποδόσφαιρο και πρωταγωνιστές θέλουμε να είναι τα παιδιά και κανείς άλλος».

Ερωτηθείς ο έμπειρος τεχνικός που θα κριθεί ο τελικός, τόνισε: «Εμείς έχουμε παίξει τρία ματς σ’ αυτές τις 10 μέρες και μάλιστα τα δύο τελευταία με πολλή βροχή.

Θεωρώ όμως ότι θα κριθεί στο ποιός θα έχει καθαρό μυαλό στις εύκολες ή δύσκολες στιγμές του αγώνα. Η ΑΕΜ είναι εξαιρετική ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτό είναι καλό για ‘μας. Είναι το ποιός το θέλει πιο πολύ αλλά και αν αγωνιστικά και ψυχικά είναι έτοιμος να το κερδίσει», τόνισε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Βασιλείου.

1 Σχόλιο

  1. ΚΩΣΤΑΣ

    ΚΟΟΥΤΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΗ. ΦΤΑΙΣ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *