Βγήκαν οι ημερομηνίες του τελικού Κυπέλου και λήξης Α’ ΕΠΣΡ

Η ΕΠΣ Ρεθύμνου ενημερώθηκε από την ΕΠΟ για τις ημερομηνίες που οφείλει να έχει ολοκληρώσει τις διοργανώσεις της, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016.

Η σχετική ενημέρωση αφορά τις διοργανώσεις του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, αλλά και του Κυπέλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου. Η ΕΠΟ ενημέρωσε την ΕΠΣΡ πως θα πρέπει να δηλώσεις τον Κυπελλούχο της, ως την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, ενώ τον πρωταθλητή ως την Μεγάλη Πέμπτη 27 Απριλίου. Αποτέλεσμα των ως άνω είναι η διοίκηση της ΕΠΣ Ρεθύμνου να προσανατολίζεται να διεξάγει τον τελικό του Κυπέλλου Ρεθύμνου την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Γάλλου. Θυμίζουμε πως ο Κυπελλούχος Ρεθύμνου θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, με το νικητή αυτής της πανελλήνιας διοργάνωσης να κερδίζει μία θέση στην Γ’ Εθνική της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-17.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, η ΕΠΣΡ προσανατολίζεται να ολοκληρωθεί το αργότερο την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου. Υπενθυμίζεται πως την φετινή χρονιά από τους 4 πρωταθλητές Κρήτης στην Γ’ Εθνική θα ανέλθουν οι δύο εξ’ αυτών, μέσα από την διαδικασία των αγώνων μπαράζ.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *