Για τη νίκη στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο ΝΟΡ

Έτοιμες για να γράψουν τη 2η συνεχόμενη παρουσία τους σε φάιναλ φορ Κυπέλλου είναι οι Γυναίκες του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν σήμερα (15.00) τη Γλυφάδα στα προημιτελικά του θεσμού.
Έπειτα από την περσινή συμμετοχή της στο 1ο φάιναλ φορ Κυπέλλου, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θέλει να το πράξει ξανά. Όμως, για να τα καταφέρει θα πρέπει να προσπελάσει το εμπόδιο της ανανεωμένης Γλυφάδας στο κολυμβητήριο Ηρακλείου. Το παιχνίδι είναι νοκ – άουτ, με τις Ρεθυμνιώτισσες να εμφανίζονται αποφασισμένες για ακόμη μία μεγάλη επιτυχία. Μοναδική απούσα θα είναι η Στέλλα Λιμπιτάκη, η οποία είναι τραυματίας, έπειτα από το σπάσιμο του δακτύλου της την περασμένη εβδομάδα. Να σημειώσουμε πως η σημερινή αντίπαλος της προέρχεται από 6 σερί νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Α’ φάση της Α1 Γυναικών, στον Β’ Όμιλο.
Από κει και πέρα θα διεξαχθούν ακόμη 3 ματς για την προημιτελική φάση, με τον Εθνικό να φιλοξενεί τη Βουλιαγμένη, τον ΝΟ Λάρισας τον Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας απέναντι στη ΝΕ Πάτρας. Οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στο 2ο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το διήμερο 15-16 Φεβρουαρίου.

ΦΙΤΣΑΝΑΚΗΣ: «ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»
Την αποφασιστικότητα της ομάδας του για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Κώστας Φιτσανάκης, σημειώνοντας τη θέληση των παικτριών του για την πρόκριση. «Σε σχέση με πέρυσι η Γλυφάδα είναι ενισχυμένη. Έχει κάνει κάποιες καλές μεταγραφές, ενώ εμφανίστηκε πολύ δυνατή στην Α’ φάση του πρωταθλήματος ούσα αήττητη στον όμιλο της. Παρ’ όλα αυτά εμείς έχουμε σαν στόχο να επαναλάβουμε την επιτυχία της συμμετοχής στο φάιναλ φορ, όπως και πέρυσι. Παίζουμε στην έδρα μας  κόντρα σε έναν αντίπαλο που θεωρητικά είναι στα μέτρα μας, οπότε στόχο είναι μόνο η νίκη και η πρόκριση σε ακόμη μία σπουδαία διοργάνωση».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
15.00 ΝΟ Ρεθύμνου – Γλυφάδα (Ηρακλείου – Μοίραλης, Δασκαλοπούλου).
17.00 Εθνικός – Βουλιαγμένη (Πειραιά – Σταυρίδης, Μαρκοπούλου).
17.00 ΝΟ Λάρισας – Νηρέας Χαλανδρίου (Λάρισας – Δαμιανάκης, Κυράνης Κ.).
19.30 ΝΕ Πατρών – Ολυμπιακός (Αντ. Πεπανός – Κουρέτας, Βασιλείου Κ.).

Πηγή: Κρητική Επιθεώρηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *