Για το «repeat» κόντρα στον Ηρακλή ο ΟΠΕΡ

Με «οδηγό» το πρώτο ματς θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (20:00) τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη ο ΟΠΕ Ρεθύμνου για την πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου της Α1 κατηγορίας βόλεϊ γυναικών.
Μετά από μία μεγάλη διακοπή λόγω εορτών, τα κορίτσια του Νίκου Ζιώγα καλούνται να επανέλθουν στην αγωνιστική πραγματικότητα, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα, η οποία ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2014, θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση και τη νίκη της επί του Ηρακλή, του οποίου είχε επιβληθεί με 3-1 σετ πριν από περίπου τρεις μήνες. Οι «Ρεθυμνιώτισσες» θέλουν να κερδίσουν απόψε για να εξασφαλίσουν από νωρίς την παραμονή τους στα σαλόνια της Α1 και γιατί όχι, να κοιτάξουν και λίγο ψηλότερα. Αυτό το αποδεικνύει και η ενίσχυση της ομάδας λίγο πριν «εκπνεύσει» ο παλιός ο χρόνος με την Αμερικανίδα ακραία, Κάριαν Τσέϊμπερς, να δίνει ακόμα περισσότερες λύσεις στον Νίκο Ζιώγα. Μάλιστα, στο πρώτο της παιχνίδι εναντίον των Μακεδόνων Αξιού ήταν από τις κορυφαίες, περιμένοντας ακόμα καλύτερα πράγματα στη συνέχεια.
Από την άλλη μεριά, ο Ηρακλής αποδεικνύεται ως μία από τις αρνητικές εκπλήξεις του πρωταθλήματος, με την τελευταία θέση στην κατάταξη να το «μαρτυρά». Μάλιστα, αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός πως δεν έχει κερδίσει ακόμα κάποιο πόντο, με τον υποβιβασμό του να θεωρείται σχεδόν βέβαιος. Μεγαλύτερη απειλή για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα είναι οι Αλτίνη, Στεφανίδου, Βέλλιου και Πάντεβα, οι οποίες προσπαθούν αλλά δεν μπορούν να «σηκώσουν» μόνες τους στις πλάτες τους την ομάδα.
Το θετικό για το Νίκο Ζιώγα είναι ότι έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεση του, με την αποστολή να είναι πλήρης για «κυνηγήσει» την 2η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα που θα δώσει το δικαίωμα στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα να πλησιάσει ακόμα πιο πολύ τις ΑΕΚ και Θήρα, οι οποίες αναμετρώνται στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (12η)
Σάββατο 17 Ιανουαρίου
16.00 ΑΟ Θήρας – ΑΕΚ (Θήρας – Μαρκάτης, Σταρίδας).
18.00 Μακεδόνες Αξιού – Ηλιούπολη (Χαλάστρας – Δεληκωστίδης, Μπόμπορας).
18.00 Ανατόλια – Ολυμπιακός (Ανατόλια – Τσιούλα, Παπακοσμάς).
18.30 Πανναξιακός – Παναθηναϊκός (Νάξου – Μάλφας, Χλωρός).
Κυριακή 18 Ιανουαρίου
20.00 Ηρακλής – ΟΠΕ Ρεθύμνου (Κατσάνειο – Αβραμίδης, Δημητρίου).
Ρεπό: Μαρκόπουλο

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *