Δαφέρμου: «Να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινάει αύριο (1/10 – 16.00) για τη Ρ.Ε.Α., αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στη Σοχώρα για την 1η αγωνιστική της Women’s Football League.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα φιλοδοξεί και φέτος να δώσει συνέχεια στην ιστορική περσινή πορεία (3η θέση), όπως συμφωνεί και στις δηλώσεις της η αρχηγός της, Ελευθερία Δαφέρμου, η οποία μίλησε για την αυριανή πρεμιέρα. «Η ΡΕΑ και φέτος θέλει να σταθεί αντάξια των προσδοκιών τόσο των αθλητριών, των προπονητών και της διοίκησης όσο και του κόσμου που την στηρίζει εντός και εκτός γηπέδου…  Θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να δείξουμε τις αγωνιστικές μας ικανότητες, να δώσουμε σωστό παράδειγμα στις αυριανές αθλήτριες με σεβασμό και αγάπη σε αυτό που κάνουμε».

Παράλληλα, τόνισε την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου Γυναικών μετά το νέο φορμάτ της διοργάνωσης, αλλά και την άνοδο ιστορικών σωματείων, αναφέροντας: «Μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει και ανυπομονούμε να χαρούμε τις αναμετρήσεις, να ευχαριστηθούμε το άθλημα που αγαπάμε.

Το γεγονός ότι συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα νέες ομάδες κάτω από την ομπρέλα μεγάλων  σωματείων προσδίδει αδιαμφισβήτητα  θετικό πρόσημο στην προσπάθειά όλων μας. Η πολυπόθητη αναβάθμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου μοιάζει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά. Είναι πολλά ακόμα αυτά που πρέπει να γίνουν και χρειάζεται να διανύσουμε αρκετό χρόνο ακόμα για να μπορούμε να μιλάμε για υγιείς νοοτροπίες και για ευγενή άμιλλα. Θέλω όμως να πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο…

Το φετινό πρωτάθλημα με έναν πια ενιαίο όμιλο σίγουρα θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και απαιτητικό, πράγμα που σίγουρα ήταν ένα από τα ζητούμενα.

Το να μιλάμε για φαβορί σε αυτή την αρχική, αναγνωριστική φάση είναι μάλλον άτοπο. Τίποτα δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο και οι ομάδες με τις ποικίλες αλλαγές και ανακατατάξεις που έχουν γίνει θέλουν χρόνο και παιχνίδια για να δείξουν τη δυναμική τους», ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί: «Εύχομαι όλοι να απολαύσουμε το πρωτάθλημα, με ωραίους αγώνες και χωρίς τραυματισμούς.

Καλή μας αρχή!».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *