Δεληγιαννάκης: «Με πάθος και δίψα για τη νίκη της ιστορίας μας!»

Πάθος και δίψα για τη νίκη περιμένει να βγάλουν οι παίκτες του ο Μιχάλης Δεληγιαννάκης στο αυριανό παιχνίδι για να αντιμετωπίσουν τον δυνατό Ατσαλένιο στον «τελικό» για την κατάκτηση ενός εισιτηρίου για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Ρεθυμνιώτης κοουτς έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του, γνωρίζει την δυναμική του αντιπάλου, ενώ καλεί τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια του Άρη, για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. «Ο Ατσαλένιος είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως όλες που συμμετέχουμε στην διαδικασία των μπαράζ, αλλά νομίζω αδιαμφισβήτητα είναι η πιο έμπειρη από όλους μας, με πολυετή παρουσία στην Γ’ Εθνική. Τι να πρωτοπούμε για τον Ατσαλένιο; Για την άμυνα του, τη μεσαία του γραμμή ή την επιθετική του; Πρόκειται για μια καλοδουλεμένη ομάδα με παίκτες που έχουν περάσει από επαγγελματικές κατηγορίες και από την Super League. Εμείς από την πλευρά μας, φυσικά και έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας πως μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εξάλλου το καταφέραμε και στο παιχνίδι του α’ γύρου στο Ηράκλειο. Και την Κυριακή στην Σοχώρα θα τα δώσουμε όλα, ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, που θα μας φέρει πιο κοντά στην άνοδο. Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους όσες πιθανότητες έχουμε για τη νίκη και το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο για να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας.

Την Κυριακή θα κληθούμε να βγάλουμε πάθος και διψά για τη νίκη. Αυτά νομίζω είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια και φυσικά και στο αυριανό. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ρεθύμνου, να γεμίσει το γήπεδο, αποτελώντας τον 12ο παίκτη μας, δίνοντας μας ώθηση για να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ’ Εθνική», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Δεληγιαννάκης.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *