Δεν (Χ)άρηκε ο Άρης Ρεθύμνου

Δεν τα κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη ο Άρης Ρεθύμνου στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στην Γ’ εθνική, μένοντας στο «λευκό» ο-ο απέναντι στο ΟΦ Ιεράπετρας. Οι Ρεθυμνιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος δημιουργώντας ευκαιρίες (10’ Βελονάκη, 29’ Γκιόκα, 31΄Καψαλάκη), για να πετυχουν γκολ, ωστόσο την καλύτερη φάση του πρώτου 45λεπτου την είχε ο ΟΦΙ σε μακρινό σουτ του Πετάση στο 44’, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βογιατζιδάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι , με τις δυο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή. Ο Άρης στο 68’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Δασκαλάκη να αστοχεί από την μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Καψαλάκη. Ενώ ο ΟΦΙ, θα μπορούσε να πάρει την νίκη στο 86’, σε τετ α τετ του Τοψιδέλη ο Βογιατζιδάκη έσωσε την ομάδα του.

Άρης Ρεθύμνου (M. Δεληγιαννάκης): Βογιατζιδάκης, Πίργια, Μπερνιδάκης, Δασκαλάκης, Μουλίτσας (61’ Θεοδωρομανωλάκης), Μιχελιδάκης, Μαργκίνι, Καψαλάκης (75’ Γκούτζος),  Γκιόκας, Κοζανίδης, Βελονάκης (84’ Κραβαρίτης).
ΟΦΙ (M. Σκύβαλος): Μανουσάκης, Πηγιάκης (84’ Φιλιππάκης), Δασκαλάκης, Δερμιτζάκης, Τσελέπης, Σταχτιάρης, Πετάσης (77’ φρουζάκης), Χριστάκης, Τοψιδέλης (88’ Μίγγας Ι.), Χρυσοφάκης, Ξαγοράρης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *