20 Απριλίου 2024

Δυναμική παρουσία των αθλητών του Σκ.Ο. Ρεθύμνου στο τουρνουά Παλαιόχωρας.

Πρωταθλητής στο Β’ όμιλο ο Γιώργος Καβούνης, 9ος Γενικής στο Β’ όμιλο & 1ος κάτω των 16 ετών ο Ιμμάνουελ Τεμετζιάν!
Ο Σκ.Ο.Ρ. συνεχίζει τη δυναμική πορεία που είχε όλη τη χρονιά με τους αθλητές του να δίνουν μαζικό παρών στο ισχυρότερο τουρνουά που διεξάγεται στο νησί μας το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά της Παλαιόχωρας.
12 αθλητές του συλλόγου μας ταξίδεψαν για ένα δεκαήμερο στην Παλαιόχωρα για να αγωνιστούν έχοντας διαφορετικούς στόχους ο καθένας, εμπειρία, αγωνιστική βελτίωση αλλά και διακρίσεις!
Ο 17χρονος Γιώργος Καβούνης, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε στο No. 32 της αρχικής κατάταξης ανάμεσα σε 152 αθλητές από 30 χώρες κατάφερε με μία εξαιρετική απόδοση ν κατακτήσει την 1η θέση πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη διάκριση στη σκακιστική του καριέρα!
Μια σπουδαία επιτυχία με μία υπέρβαση στην απόδοσή του έχοντας 300 μονάδες πάνω από το βαθμό δυναμικότητας του και κερδίζοντας παράλληλα 124 μονάδες ΕΛΟ!
Οι επιτυχίες όμως δεν σταματάνε εδώ…ένας άλλος αθλητής του ΣΚΟΡ που εντυπωσίασε ήταν ο Ιμμάνουελ Τεμετζιάν που παρά τον λίγο καιρό ενασχόλησής του έδειξε το πλούσιο ταλέντο του και με 7 βαθμούς σε 9 αγώνες πήρε την 9η θέση στη γενική κατάταξη αλλά και ταυτόχρονα την 1η θέση κάτω των 16 ετών!
Πολύ καλή παρουσία είχαν οι: Μανόλης Νταγκουνάκης, Γιώργος Σιβαρόπουλος, η Κωνσταντίνα Τσιώλη και Κουκουράκη Χρυσή που κέρδισαν αντίστοιχα 92, 26, 25, και 10 μονάδες ΕΛΟ ξεπερνώντας όλοι την αρχική τους απόδοση.Ο αρχηγός της ομάδας του Σκ.Ο.Ρ., ο Μιχάλης Πελαντάκης δυστυχώς δεν μπόρεσε να αγωνιστεί όπως θα ήθελε λόγω μιας ίωσης που τον είχε ταλαιπωρήσει πριν τους αγώνες αλλά η παρουσία του και μόνο δείχνει και την μεγάλη του αγάπη στο αγωνιστικό σκάκι.
Για τους μικρούς αθλητές του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου τι να πούμε? Ο Νικόλας Τσαούλης, ο Στέφανος Σιβαρόπουλος, η Ζωή και ο Νικόλας Μυτιληναίος και ο 6χρονος Σταύρος Βαρδάκης τόλμησαν τη συμμετοχή τους σε μία μεγάλη διοργάνωση παίρνοντας το βάπτισμα σε τέτοιου επιπέδου αγώνες και κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες για την σκακιστική τους εξέλιξη. Σίγουρα το μέλλον τους ανήκει και με κατάλληλη δουλειά και αγώνες η πόλη μας θα χαρεί ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *