Δυνατές συγκινήσεις υπόσχονται το Trimore Multisports Tour και το ISOMAN by G

Ήρθε… για να μείνει η σπουδαία αθλητική διοργάνωση της Trimore, η οποία ανακοίνωσε πως σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνης, την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης θα συνδιοργανώσουν το 2ο Trimore M.T. Rethymno και ISOMAN by G. Στο πλαίσιο αυτό παρουσίασαν τα σχέδιά τους, χθες, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρεθύμνης.

Έχοντας ήδη συναρπάσει το 2019, τόσο τον Κρητικό αθλητικό κόσμο, όσο και τους λάτρεις του Τριάθλου, της Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης και του τρεξίματος πόλης της υπόλοιπης Ελλάδος, υπόσχονται να ξεπεράσουν τις προσδοκίες αθλητών όλων των επιπέδων και ηλικιών, καλώντας τους να έρθουν στην υπέροχη πόλη του Ρεθύμνου, να ζήσουν ένα τριήμερο γεμάτο αθλητικές συγκινήσεις, ψυχαγωγία και πολιτιστικές δράσεις, μαζί με τις οικογένειες και τις παρέες τους. Μεγαλώνοντας, μάλιστα, τις αποστάσεις στο Τρίαθλο και το ISOMAN by G, η TRIMORE Sport Events φιλοδοξεί να προσελκύσει με αξιώσεις ξένους αθλητές, που θα προσέλθουν να λάβουν μέρος σ’ έναν αγώνα εξαιρετικής ομορφιάς.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, ο Race Director της Trimore, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, ο υπεύθυνος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, Δημήτρης Λαχνιδάκης, η Νάντια Συντζανάκη (αθλήτρια τριάθλου), ο Νίκος Πενθερουδάκης (Μέλος Δ.Σ. ΣΔΥΡ) και η Αντωνία Παπαδάκη από τον σύλλογο ΑΠΟΡ, οι οποίοι υποσχέθηκαν ακόμη μία κορυφαία αθλητική διοργάνωση στην πόλη μας.

Κ. ΜΗΤΡΟΠΑΠΑΣ: «ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΟ EVENT ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»
Ο Race Director της TRIMORE – XTERRA Greece – ISOMAN Hellas, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, παρουσίασε τις πτυχές και τους στόχους της διοργάνωσης και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Ρέθυμνο από την πρώτη στιγμή έδειξε τις προθέσεις του! Να ξεχωρίσει, να διαπρέψει, να κατακτήσει το μυαλό των συμμετεχόντων, να προσελκύσει σταδιακά το σύνολο του Τριαθλητικού – Κολυμβητικού κόσμου, να κερδίσει με το σπαθί του τον τίτλο του event της καρδιάς μας. Τώρα ήρθε η ώρα να βάλουμε όλη μας την φαντασία, το πάθος και την αφοσίωσή μας, να φτιάξουμε όλοι μαζί την εμπειρία εκείνη που ποτέ δεν θα ξεπεράσουμε. Στο κλείσιμο του καλοκαιριού, στην πόλη που θα επιμείνει να προσφέρει καλοκαίρια στο μυαλό μας, το TRIMORE Multisports TOUR Rethymno θα γίνει η πιο καθαρή λιακάδα μας!».

Γ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «ΜΕ ΧΑΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ»
Ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργης Μαρινάκης, ανέφερε με τη σειρά του: «Με χαρά και φέτος υποστηρίζουμε έναν θεσμό, ένα αθλητικό γεγονός που εξελίσσεται, με τα περσινά δείγματα γραφής να είναι εξαιρετικά. Τόσο από πλευράς συμμετοχής, όσο και από οργανωτικής υποστήριξης. Έχουμε πεποίθηση ότι φέτος θα γίνουν καλύτερα, καθώς είμαστε περισσότερο οργανωμένοι και θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων, την κοινωνία, τους φορείς, την Περιφέρεια, αλλά και τους εθελοντές που στηρίζουν αυτήν την αθλητική διαδικασία. Παράλληλα, πέρυσι, είχαμε πολύ μεγάλη υποστήριξη από τον Σύλλογο Ξενοδόχων και έτσι καταφέραμε να φιλοξενήσουμε εκατοντάδες ανθρώπους στην πόλης μας.

Χαίρομαι που το Ρέθυμνο είναι μία από τις ελάχιστες πόλεις που φιλοξενούν αυτή τη διοργάνωση. Μέσα από αυτές τις διαδικασίες αναδεικνύονται και οι ντόπιες αθλητικές δυνάμεις. Ο Δήμος Ρεθύμνου δηλώνει ξανά την υποστήριξη του και χαίρεται που ως οικοδεσπότης Δήμος θα φιλοξενήσει χιλιάδες ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο».

Δ. ΛΑΧΝΙΔΑΚΗΣ: «ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ 2020»

Ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, Δημήτρης Λαχνιδάκης, τόνισε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα φιλοξενήσουμε για 2η χρονιά αυτό το εξαιρετικό event. Μία επιτυχημένη διοργάνωση έχει 3 σημαντικούς κρίκους. Τους συμμετέχοντες, τους υποστηρικτές και τους θεατές. Όταν αυτοί οι 3 δουλέψουν σωστά το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό. Αυτό έγινε και ευελπιστούμε ότι θα γίνει και το 2020. Επιλέξαμε την ομάδα της Trimore, γιατί δουλεύει αποτελεσματικά και μεθοδικά, φέρνοντας αποτέλεσμα πολύ υψηλού επιπέδου. Επίσης, το υποστηρίζουμε θερμά γιατί απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και όχι μόνο στους επαγγελματίες. Στόχος είναι ο αθλητισμός να μεταλαμπαδευτεί σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και ομάδες της κοινωνίας μας».

Α. ΠΑΠΑΔΑΚΗ (Σύλλογος ΑΠΟΡ): «Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μητρόπαπα για την πρόσκληση του και αυτή τη φορά. Ο λόγος για τον οποίο ερχόμαστε με χαρά είναι γιατί θέλουμε τα αθλήματα, όπως η πάλη, να πλαισιώνεται από τις οικογένειες τους και το κοινό της πόλης. Να τους δίνει ένα υψηλότερο κίνητρο».

Ν. ΠΕΝΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ (Μέλος Δ.Σ. ΣΔΥΡ): «Δεν είμαι τριαθλητής αλλά μαραθωνοδρόμος. Έχω τρέξει σε πολλές διοργανώσεις ανά τον κόσμο και από εκεί αντλώ τις εμπειρίες που έχω. Εγώ θα το δω από το πόσο βοηθάει την τοπική κοινωνία αυτή η διοργάνωση. Το Ρέθυμνο πρωταγωνιστεί σε εκδηλώσεις και διοργανώσεις που πέρα από τη συμμετοχή των ντόπιων, έχουν προσελκύσει και αθλητές από τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό βοηθάει την τοπική κοινωνία. Είναι σημαντικό που το Ρέθυμνο είναι ένας από τους ελάχιστους προορισμούς της Trimore».

Ν. ΣΥΝΤΖΑΝΑΚΗ (Αθλήτρια Τριάθλου): «Πέρυσι πραγματοποιήθηκε ένα event από την Trimore στο νησί που ζω και είχα μεγάλη χαρά να συμμετάσχω. Χαίρομαι, λοιπόν, ιδιαίτερα που θα το ζήσουμε ξανά εδώ για 2η φορά. Η εμπειρία ήταν εξαιρετική, καθώς το έζησα μαζί με όλη μου την οικογένεια, αφού η διοργάνωση απευθύνεται σε όλον τον κόσμο και όχι μόνο στους αθλητές και πρωταθλητές. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής».

Πηγή: Κρητική Επιθεώρηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *