Δύο Ρεθυμνιώτισσες σε προπονητικό Camp Γυναικείας Πάλης στη Ρουμανία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το προπονητικό καμπ στο εξωτερικό για τις παγκορασιδες πρωταθλήτριες του ΑΠΟΡ Ιωάννα Μακρυδάκη και Βάσω Καραβάνου.

Οι δύο Ρεθυμνιώτισσες αθλήτριες βρέθηκαν το διάστημα 12-17 Ιουλίου στην περιφέρεια της Κωνστάντζα και συγκεκριμένα στην πόλη της Μεντζιντία στην Ρουμανία. Το προπονητικό camp πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του τοπικού συλλόγου, υπό την επίβλεψη του Ρουμάνου προπονητή με Ελληνικές ρίζες Γεωργίου Παπάζου. Στο καμπ συμμετείχαν και Μολδαβές πρωταθλήτριες πανκορασιδες με τον προπονητή τους Βασίλη Τατάρη ενώ στις προπονήσεις επίσης παραβρέθηκαν ο Εντερ Μέμετ μεγάλος Ρουμάνος παλαιστής και ο Γιώργος Κιουπέκα (Gigi) πρωταθλητής Ρουμανίας μαζί με τις παγκορασιδες που πλέον προπονούν.

Οι Ρεθεμνιώτισες στο τέλος της προετοιμασίας αναμετρήθηκαν με τις συναθλήτριες τους και έδειξαν πως το επίπεδο τους είναι υψηλό  χάρη στο επίπεδο των προπονήσεων στο σύλλογο και την υψηλή τεχνική του προπονητή τους Μανώλη Καραβάνου. Η φιλοξενία στην Μεντζιντία ήταν γενναιόδωρη και από μέρους του προέδρου του συλλόγου κ. Νικόλαο Τουτουντζίου και από μέρους Ελλήνων επιχειρηματιών της Κωνστάντζα όπου διαπρέπουν. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Μανώλη Καραβάνου καθώς και προπονητικών (την ίδια περίοδο ο ΑΠΟΡ κατέκτησε την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης Ανδρών σε  σύνολο 28 σωματείων) τις αθλήτριες συνόδευσε η πρόεδρος του ΑΠΟΡ, Αντωνία Παπαδάκη. Ο προπονητής Μανώλης Καραβάνος που ενημερώθηκε με οπτικό υλικό είναι πολύ ικανοποιημένος με την επίδοση των αθλητριών καθώς και τις εμπειρίες που απέκτησαν. Ο επόμενος στόχος για τις παγκορασιδες και τους παμπαίδες της ομάδας είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αρχές Οκτωβρίου, το Βαλκανικό Πρωταθλημα στην Ξάνθη 30 Οκτωβρίου και το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης ΑΠΟΡ στο Ρέθυμνο στις 12-13 Νοεμβρίου με διεθνείς συμμετοχές.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *