Εκλέχθηκε το αναμενόμενο… νέο Δ.Σ. της ΕΠΣΡ (Photos)

Χωρίς απρόοπτα και με το αποτέλεσμα σχεδόν… γνωστό πριν την διεξαγωγή τους, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣ Ρεθύμνου, που θα διοικήσει το ποδόσφαιρο τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η φετινή διαδικασία ήταν εντελώς διαφορετική με μόλις 11 σωματεία να έχουν δικαίωμα ψήφου και εν τέλει να ψηφίζουν και 11 (στην ΓΣ παρευρέθηκαν επίσης, εκπρόσωποι των Λιβαδίων και των Μελάμπων, χωρίς να έχουν δικαίωμα ψήφου).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, μόλις 11 σωματεία είχαν δικαίωμα ψήφου, τα οποία έχουν πλήρως αναγνωριστεί στο ηλεκτρονικό μητρώο των αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ, για να αναδείξουν το νέο Δ.Σ. Τα σωματεία που έχουν αναγνωριστεί στο Μητρώο και είχαν δικαίωμα ψήφου στις σημερινές εκλογές της ΕΠΣΡ είναι: Ερμής Ζωνιανών, ΑΟ Άρης Περιβολίων, ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, Ρεθυμνιακός ΑΟ, ΑΟ Σπηλίου, Δόξα Πλατανέ, ΑΟ Ψηλορείτης, ΟΦ Αρμένων, Τάλως Μελιδονίου, ΑΟ Ασή Γωνιάς, Αετός Ανωγείων.

Αρχικά εκτέθηκαν και εγκρίθηκαν (με καθολική πλειοψηφία, 10 στα 10, δεν είχε δικαίωμα ψήφου ο Αετός Ανωγείων) Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός (περιόδων 1/1/2020 – 31/12/2020 & 1/1/2021 – 18/6/2021), όπως και ο Προϋπολογισμός του 2022 και ακολούθησε η διαδικασία των Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., βάσει του αθλητικού νόμου. Οι εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο με την παραίτηση 5 υποψήφιων για το ΔΣ και 2 ακόμη για την Εξελεγκτική Επιτροπή μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τις Αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Μισιρίων.

Στην θέση του προέδρου συνεχίζει ο Τίτος Χνάρης (11 στους 11 ψήφους) και το Δ.Σ. συμπληρώνουν οι Μπάμπης Μακρυγιάννης (10 ψήφοι), Γιώργος Κανακάκης (10 ψήφοι), Κατερίνα Ντορμπάρη (8 ψήφοι), Γιάννης Γαζανός (7 ψήφοι), Γιώργος Δασκαλομαρκάκης (7 ψήφοι), Νίκος Μαρκουλιδάκης (7 ψήφοι), Δημήτρης Κουργιαντάκης (6 ψήφοι) και Νίκος Στεφανάκης (3 ψήφοι) οι οποίοι και εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ.

Οι Αρχαιρεσίες μετατράπηκαν σε τυπική διαδικασία μετά από τις παραιτήσεις των 5 υποψηφίων για το ΔΣ, Νικολάου Βερτούδου του Αλεξάνδρου, Γεωργίου Κλειδή του Γεωργίου, Αντωνίου Κουμαντάκη του Μιχαήλ και Στυλιανού Σταρρά του Γεωργίου. Αντιστοίχως παραιτήθηκαν και οι δύο υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή, Ιωάννης Κουργιαντάκης του Αθανασίου και Εμμανουήλ Λίτινας του Μύρωνα. Έτσι στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Όμηρος Ουρανός του Δημητρίου (11 ψήφοι), Ιωάννης Ρηγάκης του Δημητρίου (9 ψήφοι) και Δημήτριος Μελαδάκης του Μάρκου (8 ψήφοι).

  • gs_epsr2021_2
  • gs_epsr2021_1
  • ds_epsr

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *