Εξαιρετικές εμφανίσεις για τους Ρεθυμνιώτες στο 5ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου έλαβε χώρα το 5ο και τελευταίο για το 2017 Παγκρήτιο τουρνουά τένις για αθλητές 12-14-16 ετών. Οι αγώνες έγιναν σε τρεις Ομίλους στα Χανιά (Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ – Ο.Α.ΣΟΥΔΑΣ – Α.Α.ΧΑΝΙΩΝ).

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου πήρε μέρος στο τουρνουά με 9 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα με τους: Τσαγλιώτη Αντώνη, Πολιουδάκη Άννα-Μαρία, Σπυρόπουλο Νίκο, Γιορταμάκη Φωτεινή, Κατημερτζόγλου Γιώργου, Μαυρομάτη Μιχάλη, Ηλιάκη Αθηνά, Τζωρτζόγλου Θάνο και Νικολακάκη Θέμη.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, ξεπερνώντας κατά πολύ τον εαυτό τους, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλότερα και γεμίζοντας τους προπονητές και τους παράγοντες του Συλλόγου με αισιοδοξία για το μέλλον, ελπίζοντας οι καλές εμφανίσεις να συνδυαστούν και με μετάλλια.

Δε θα μπορούσαμε να μη σταθούμε στο “συνήθη ύποπτο”, Τσαγλιώτη Αντώνη, ο οποίος κάθε φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα, ανεβάζοντας το επίπεδό του. Έτσι, λοιπόν, παρ’ όλο που τερμάτισε στην τρίτη θέση στην κατηγορία του, το τένις, που έπαιξε χαρακτηρίζεται από ένα ώριμο παιχνίδι, γεμάτο δύναμη και αποφασιστικότητα. Είναι άξιο αναφοράς, ότι ο αθλητής του Ο.Α.Ρεθύμνου, εκτός τους αγώνες junior διακρίνεται και στα τουρνουά open (χωρίς όρια ηλικίας), που γίνονται στο Ρέθυμνο και σε άλλες πόλεις της Κρήτης.

Στο Ρέθυμνο ήταν νικητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο μακροβιότερο τουρνουά (26 χρόνια), που γίνεται κάθε Σεπτέμβριο και διοργανώνει ο Ο.Α.Ρεθύμνου με συμμετοχές και εκτός Ρεθύμνου.

Πριν λίγες μέρες, επίσης, στις 3-4 Νοεμβρίου διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας Νότου. Την ομάδα του Ρεθύμνου αποτέλεσαν οι αθλητές Γκόλτσιος Βασίλης και Τσαγλιώτης Αντώνης. Οι αγώνες έγιναν σε Ομίλους και αποτελούνταν από μονά και διπλά παιχνίδια, ενώ έλαβαν χώρα στο Μαραθώνα. Η ομάδα του Ρεθύμνου κατάφερε να παραμείνει στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Τέλος, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε και ποιοι αθλητές του Ομίλου μας θα μπουν στα Master’s (οι (8) οκτώ καλύτεροι αθλητές) για το 2017 σε Παγκρήτιο επίπεδο.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *